Щотижня 40 тис. грн за право перевозити пасажирів: у Києві в хабарництві підозрюють посадовця КМДА

6 июня 2024

У Києві правоохоронці повідомили про підозру в хабарництві заступнику начальника Департаменту КМДА та директору транспортного підприємства. За інформацією слідства, вони вимагали від перевізника по 40 тисяч гривень на тиждень за можливість працювати.

Про це розповіли в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"За версією сторони обвинувачення, упродовж 2024 року заступник начальника Департаменту в односторонньому порядку ініціював розірвання договору про здійснення пасажирських перевезень на одному з міських автобусних маршрутів. Після цього тимчасово працювати на цьому маршруті дозволили компанії, директор якої мав зв’язки із посадовцем і через нього запропонували шукати "компроміс", – розповіли в прокуратурі.


Як зазначили в пресслужбі, у якості "компромісу" підприємцю необхідно було щотижня платити по 40 тисяч гривень за право возити пасажирів на маршруті. Тобто кожен автобус за будній день мав платити посадовцям КМДА 800 гривень, за вихідний – 600. Правоохоронці зафіксували кілька фактів отримання "винагороди" на загальну суму 280 тис. гривень.

Заступнику начальника Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та керівнику транспортного підприємства, що виступав у якості посередника, повідомлення про підозру в хабарництві.


Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Київщини повідомили про підозру керівнику філії ПАТ "Київоблгаз" у хабарництві. Зловмисник отримав 250 тисяч гривень за під’єднання центрального газопостачання.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Катерина Кухар повторила з донькою вірусний танець. Відео 30 сентября 2024

Прима-балерина Катерина Кухар потішила прихильників новим відео зі своєю 9-річною донечкою Настею. У своєму Instagram вони повторили вірусний танцювальний тренд.

Студент-медик з Гарварду протягом місяця з'їв 720 яєць і отримав неймовірні результати 30 сентября 2024

Нещодавно студент-медик завершив свій незвичайний експеримент і поділився отриманими результатами.

Фани Холлі Беррі в шоці від фото 58-річної зірки з волохатими пахвами 30 сентября 2024

Фани Холлі Беррі в шоці від фото 58-річної зірки з волохатими пахвами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше