Схожий на Путіна український актор, який зіграв його роль, відповів, чи боїться асоціацій з диктатором і кінця кінокарʼєри

5 июня 2024

Український актор Дмитро Олійник, який зіграв роль диктатора Володимира Путіна в фільмі "Будинок "Слово", зізнався, що подібність із російським вождем його не лякає. Ба більше, артист вважає компліментом, коли йому розповідають про відчуття огиди, яке викликав образ українця на екрані.

Свою часткову візуальну подібність із Путіним Олійник визнає, проте не хвилюється, що стане актором однієї ролі. Про це він розповів в інтервʼю Аліні Доротюк.

"Акторська професія така, що багато акторів, мені здається, мріють про якісь дуже суттєві ролі, які мають багато екранного часу, навіть якщо вони негативні. Мені дуже подобаються негативні герої в фільмах. Сумніваюсь, що голлівудські актори, коли грають негативних персонажів, бояться, що люди почнуть утотожнювати їх", – припустив артист.

Він також наголосив, що під час зйомок не було цілі повністю скопіювати поведінку молодого диктатора. Проте візуальна схожість загримованого Олійника з диктатором зіграла неостанню роль у сприйнятті глядачами персонажа.

Українець припускає, що після премʼєри фільма його можуть асоціювати з Путіним, але не боїться цього.

"Я не хвилююся стосовно цього, тому що, по-перше, поки що немає ніяких запрошень, а по-друге, відверто кажучи, в розрізі того, що відбувається в цілому, це останнє, про що я думаю. Я не боюсь, тому що я небагато знімався за весь час, у мене немає жаги зніматися в кіно. Я вважаю себе доволі реалізованим актором у театрі", – додав Олійник.

Актор назвав свої карʼєрні амбіції "дрібними" порівняно з ситуацією в країні, а також наголосив, що його найбільший страх – отримати погані новини від друзів на передовій.

Раніше OBOZ.UA писав, як у Києві пройшла прем’єра фільму "Будинок "Слово". Нескінчений роман".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Німеччина запроваджує жорсткі вимоги для одержувачів соцдопомоги 4 октября 2024

Реформа, зокрема, передбачає, що одержувачам соцдопомоги, котрі без поважної причини відмовляються від запропонованої роботи або навчання, протягом трьох місяців на 30% скоротять розмір виплат.

Втрата слуху на одне вухо: чому буває та як лікується 4 октября 2024

Відчуття закладеності у вусі або запаморочення – це приховані симптоми, на які варто звернути увагу.

У Києві на "Почайні" легковик на швидкості протаранив тролейбус із пасажирами в салоні 4 октября 2024

У Києві на "Почайні" легковик на швидкості протаранив тролейбус із пасажирами в салоні. Фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше