Сила Netflix: Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків

7 октября 2024

Після того як на Netflix наприкінці вересня вийшов документальний серіал "Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів" про двох братів Менендесів, які вбили своїх батьків 35 років тому, суд, який займається цією кримінальною справою, вирішив переглянути обвинувачення і терміни ув'язнення чоловіків. Суспільний резонанс і підтримка засуджених створили тиск на правоохоронні органи.

Як повідомляє BBC, перегляд справи може призвести до зміни вироку чи нового судового розгляду. Слухання планують провести 26 листопада.

Цю заяву прокурор округу Лос-Анджелеса Джордж Гаскон зробив після того, як правоохоронці отримали безліч дзвінків від глядачів серіалу "Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів". Він також повідомив, що є "моральний і етичний обов'язок" розглянути докази, які минулого року представили брати. Мова йшла про те, що на період вбивства підлітки зазнали сексуального насилля з боку батьків і позбавили їх життя, щоб забезпечити собі безпеку.

"У ході судових засідань прокурори заявляли, що мотивом вбивств була жадібність, а докази того, що брати витратили більшу частину своєї величезної спадщини на годинники Rolex, автомобілі та елітну нерухомість, перш ніж стати підозрюваними, зробили цю справу сумно відомою у США. Зрештою, перший суд закінчився тим, що присяжні не дійшли єдиної думки після того, як брати Менендес подали заяви про насильство в сім'ї, що тривало кілька років", – повідомляє BBC.

Відомо, що братів приговорили до довічного ув'язнення. На момент вбивства 20 серпня 1989 року Лайлу і Еріку було 21 і 18 років відповідно. Тобто зараз чоловікам вже 56 і 53 роки й майже усе своє життя вони пробули за ґратами.

На захист Менендесів стали не лише фанати серіалу, а й знаменитості. Так, американська телезірка і модель Кім Кардаш'ян закликала звільнити їх з-під варти. Вона написала велике звернення, яке опублікувала в NBC News.

"Обидва брати розповіли, що протягом багатьох років зазнавали сексуального, фізичного та емоційного насильства з боку своїх батьків. За словами Лайла, насильство почалося, коли йому було лише 6 років, а Ерік розповів, що батько ґвалтував його понад 10 років. Після багатьох років знущань і реального страху за своє життя Ерік і Лайл обрали те, що на той час здавалося їм єдиним виходом – неймовірний спосіб втекти від цього кошмару", – стала на захист Кардаш'ян.

Раніше OBOZ.UA детальніше писав про справу братів Менендесів і як через необачність вони потрапили за ґрати аж через 8 років після вбивства. Майже одразу після анонсу серіалу в мережі масово підтримали чоловіків.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві затримали рецидивіста, який власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати 7 октября 2024

Власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати: у Києві затримали рецидивіста. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Трамп провів масштабний мітинг у Пенсильванії 7 октября 2024

Кандидат в президенти зібрав натовп людей на ярмарковому майданчику, де на нього було здійснено замах у липні.

Чоловіче взуття для активних занять спортом 7 октября 2024

Для чоловіків у взутті головне комфортність. Тим більше, якщо воно призначене для інтенсивних рухів. Найкращим вибором у такому разі стане спортивне взуття

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше