Син відомого фотографа Девіда Бейлі після 10 років нещасливого шлюбу з японкою офіційно став трансгендером

14 января 2024

Англійський фотограф Девід Бейлі відомий не тільки своїми фотопортретами зірок, а й чотирма шлюбами, у тому числі з акторкою Катрін Денев та моделлю Марі Гельвін. Однак його син від четвертої дружини, актор на ім’я Саша Бейлі обрав шлях, зовсім не схожий на батька.

29-річний юнак був нещасливий протягом власного подружнього життя з японською юристкою Мімі Нісікава, яке тривало 10 років. Щоб "втекти від травми", він наважився на кардинальні зміни – Бейлі став жінкою, пише Daily Mail.

З колишньою дружиною вони розбіглися у жовтні 2022-го року. Перед тим, як поїхати з Японії, актор запевняє, що усвідомив своє бажання стати жінкою. "Я офіційно трансгендер, згідно з японським урядом", – каже він. Мати юнака Кетрін Дайер пояснює, що таким чином її син хотів втекти від травми.

"Я думав, що у мене є друга жіноча особистість на ім’я "Сью". Вона [Сью] захистила мене", – пояснив він. Незважаючи на слова Бейлі, він не робив жодних операцій та не приймав ліки для зміни статі. Крім того, він більше не хоче перетворитися на жінку.

Зараз актор зустрічається з Люсі Браун, що раніше працювала медіа-асистенткою на канадській платформі Rebel News. Дівчина розповіла, що познайомилася з майбутнім бойфрендом онлайн. За її словами, перед тим, як покинути Токіо, Бейлі почував себе дуже розгубленим та боявся, що його колишня дружина повернеться.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як засновник ChatGPT одружився зі своїм бойфрендом: фото з весілля потрапили в мережу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В окупантів налічувалося понад 2500 бойових літаків: скільки з них можуть літати 28 октября 2024

В окупантів налічувалося понад 2500 бойових літаків: скільки з них можуть літати

Швейцарія перегляне заборону на реекспорт зброї Україні 28 октября 2024

Рішення допоможе оборонній промисловості країни, яка вже постає перед труднощами через нейтралітет Швейцарії, що відлякує потенційних покупців.

Ветерани можуть отримувати медпрепарати за програмою "Доступні ліки": що треба знати 28 октября 2024

Якщо потрібного препарату немає, можна звернутися до іншої аптеки або замовити його.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua дарсонал 5.0
buctosfera.ua дарсонал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше