Скандал з охоронцем, який назвав Київ "російськомовним містом", отримав продовження

5 июля 2023

Охоронець магазину "Конфіскат" у Києві, який назвав столицю України "російськомовним містом", у той самий день звільнився. Після цього чоловік поїхав у невідомому напрямку.

Про це OBOZREVATEL повідомили в пресслужбі столичної поліції. Його особу встановлено, проводиться перевірка (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Правоохоронці прибули до магазину, де нібито сталась ситуація на відео, але охоронця не застали. Як з’ясувалося, він одразу після конфлікту з відвідувачами написав заяву про звільнення і, нічого не пояснюючи, покинув приміщення закладу", – уточнили правоохоронці.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, у Деснянському районі столиці виник черговий мовний скандал. Охоронець магазину "Конфіскат" відмовлявся спілкуватись із покупцем українською, а потім заявив, що "Київ – російськомовне місто".

Раніше в кафе "Дубровка" у селі Погреби на Київщині відвідувачі виконували пісні пропутінського російського співака Григорія Лепса. Відвідувачку, яка спробувала зробити зауваження адміністрації, грубо виштовхали із закладу. Пізніше стало відомо, що поліція відреагувала на ситуацію у закладі та склала адмінматеріали на власника закладу.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Одесі спалахнув новий мовний скандал. Дві "корінні одеситки" у нетверезому стані накинулися на вуличних музикантів, які співали українською мовою та виконували український репертуар.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині під час гасіння пожежі у приватному будинку виявили тіло чоловіка 14 мая 2024

На Київщині під час гасіння пожежі у приватному будинку виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Причини загоряння встановлять правоохоронці

Дріжджова інфекція: не пропустіть ознаки надмірного зростання Candida 14 мая 2024

Дріжджова інфекція: не пропустіть ознаки надмірного зростання Candida

Саніна в білій хвилястій сукні від українського бренду попозувала на хіднику Bafta в Лондоні 14 мая 2024

Співачка та лідерка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна 12-го травня отримала нагороду BAFTA TV Awards 2024 за "Найкраще шоу у прямому ефірі".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше