Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки

28 сентября 2024

Українська художниця Соня Морозюк, яка потрапила у гучний скандал через скасування заручин із підозрюваним у корупційній справі Романом Гринкевичем, засвітилася у компанії зіркових подруг. Блогерка весело проводила час у одному із закладів Києва разом з акторкою "Кварталу 95" Іриною Сопонару та співачкою Мішель Андраде.

Учора 27-річна виконавиця опублікувала відео з товаришками у своєму Instagram. Українці були здивовані неочікуваною компанією мисткині. Підписники блогера Богдана Беспалова, який поширив запис у своєму Telegram-каналі, висловили думки у коментарях.

"Якось була кращої думки про Мішель".

"А ви такі думали: її обіср*ли і всі перестали з нею дружити? Реально так думали?"

Нагадаємо, авторка модної виставки "Мазня" Соня Морозюк розірвала заручини із Романом Гринкевичем одразу після того, як ДБР повідомили про підозру її екснареченому та львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу у відмиванні грошей на ЗСУ. Мисткиня вийшла в соцмережі без обручки та заявила: "Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною".

Пізніше, задля захисту майна, Соня Морозюк нотаріально оформила позику у своєї мами на суму 6 мільйонів 700 тисяч гривень. Це дозволило їй накласти обтяження на всі три свої об'єкти нерухомості: дві квартири та галерею.

Раніше OBOZ.UA розповів, що відомий друг Соні Морозюк назвав реальну вартість її картин і зізнався, що позбувся всього, що пов'язано зі скандальною художницею.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ 28 сентября 2024

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ. Подробиці і фото Фрагменти БПЛА обстежать спеціалісти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше