Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії

28 марта 2024

Скандальний блогер- підприємець Андрій Гонковський, який виїхав за кордон як "волонтер" і полетів відпочивати на Мальдіви, та його обраниця блогерка-мільйонниця Таня Пренткович наразі нібито перебувають у Португалії. Принаймні, саме така інформація поширилися в мережі від перевіреного джерела. 

Інсайдер розкрив, що блогери, котрі на днях оголосили про наміри переїхати, імовірно, за кордон, опинилися в Португалії "на кілька тижнів проїздом". Ексклюзивну інформацію від джерела поширив зірковий оглядач Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі. 

"Пренткович і Гонковський зараз в Португалії. Переживають несправедливий хейт від українців на сонячному березі... Втомились від війни, від хейту і скоро так будуть сипатись більшість, хто за ці два роки вдягав маску патріотів та емпатів", – написав у своєму блозі Беспалов, посилаючись на інсайдера. 

Зазначимо, не так давно у ЗМІ опинилася інформація, що горе-волонтер Гонковський після Мальдівів не повертався в Україну. Тобто увесь цей час він перебував за кордоном. 

Джерела у прикордонній службі розкрили, що Гонковський востаннє перетнув українсько-польський кордон 8 січня 2024 року о 10:17 у пункті Краківець на автомобілі BMW. Після цього в Україну він нібито не повертався. Його цивільна дружина Таня Пренткович запевнила, що не збирається коментувати ситуацію, адже на її адресу постійно сипляться погрози. Утім, блогерка зауважила, що наразі вона з коханим і дітьми перебуває не в рідному Тернополі.  

Нагадаємо, у січні цього року бізнесмен виїхав у Польщу на благодійний захід, отримавши дозвіл як волонтер, але опинився з коханою і дітьми на Мальдівах. Обурена цією ситуацією українка та SMM-стратег Валерія вирішила написати Пренткович, аби почути бодай якісь думки інфлюенсерки щодо скандалу. На думку блогерки, у якої понад 1,1 млн фоловерів, їй із коханим "можна" виїжджати на відпочинок на Мальдіви, адже вони "роблять багато хорошого".

Тим часом у Центрі протидії дезінформації відреагували на скандал навколо Тетяни Пренткович та Андрія Гонковського. Там рішуче засудили наратив про те, що українцям, які допомагають військовим та цивільним, "можна" відпочивати за кордоном. Подробиці – за посиланням.

Згодом Гонковський уперше прокоментував свій скандальний курорт. Він запевнив, що опинився на Мальдівах "випадково" через те, що його лекції в Польщі перенесли на інші дати. Тож будучи вже за кордоном, бізнесмен подумав, а чому б не долучитися до коханої з дітьми.

Як писав OBOZ.UA, користувачі мережі дізналися, що спонтанно поїхати на Мальдіви вкрай складно. До популярного лакшері-курорту немає прямих рейсів, а переліт із Варшави до Мале коштує щонайменше 40 тисяч гривень. Детальніше – читайте в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У центрі Києва в школі під час навчального процесу обвалилась стеля 27 апреля 2024

У центрі Києва в школі під час навчального процесу обвалилась стеля. Подробиці і відео Інформації про постраждалих поки не надходило

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом 26 апреля 2024

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше