Слава Дьомін розкрив дивну деталь про команду Олега Винника та умови інтервʼю з артистом-втікачем

26 сентября 2024

Український ведучий Слава Дьомін розповів, які умови йому поставили менеджери скандального співака-втікача Олега Винника, щоб записати з артистом інтерв'ю. Дійти до своєї цілі блогер так і не зміг через мовний бар'єр, адже команда співака не знає української, а спілкується лише або англійською, або німецькою.

Дьомін залишився шокованим, адже не може уявити артиста, який транслює свою творчість на українську аудиторію, але зв'язатися з ним можна лише знаючи англійську чи німецьку. Своє обурення шоумен висловив на YouTube.

"Я поспілкувався з головою фан-клубу Олега Винника, Валерією Барон, і запропонував через неї зробити інтерв'ю зі співаком, на що Валерія відповіла, що всі питання стосовно інтерв'ю мають бути погоджені з менеджментом артиста. І дала мені електронну пошту. Але, що мене найбільше вразило, так це те, що менеджмент, за словами Валерії, спілкується виключно англійською або німецькою мовою", – пояснив передісторію Слава Дьомін.

Він вважає, що уся команда Олега Винника ментально далека від українців, адже не знає, що потреби людей, які живуть в часи війни, змінилися, так і те, що почав розвиватися інститут репутація. Про це також свідчить те, що артист нібито готує світовий тур, повідомляє Дьомін з посиланням на менеджмент співака.

"Тобто менеджмент начебто українського артиста не спілкується українською мовою. А відповідно, не факт, що взагалі в актуальності подій в Україні. І для мене це, насправді, трохи дивно. Адже як менеджмент може працювати з артистом для аудиторії, не знаючи мови цієї аудиторії?" – обурювався блогер.

Він також пригадав, що за 2,5 роки повномасштабної війни РФ і того, як Винник підло втік до Німеччини, артист жодного разу не виступав на підтримку України.

Раніше OBOZ.UA писав, яким способом Олег Винник виїхав з України, коли чоловіків перестали пускати за кордон. Також активісти дізналися, де наразі проживає співак.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ФРН схвалила додаткові €400 млн на зброю Україні 26 сентября 2024

Також Німеччина нанадасть додаткові 170 млн євро в короткостроковій перспективі для відновлення енергетичної інфраструктури України.

Бруклін Бекхем на Паризькому тижні моди відтворив легендарний лук Девіда. Фото 26 сентября 2024

Старший син британської зіркової пари, Девіда та Вікторії Бекхемів, Бруклін із дружиною Ніколою відвідав 25-го вересня показ Courrèges у рамках Паризького тижня моди.

Слава Дьомін розкрив дивну деталь про команду Олега Винника та умови інтервʼю з артистом-втікачем 26 сентября 2024

Слава Дьомін розкрив дивну деталь про команду Олега Винника та умови інтервʼю з артистом-втікачем Він вважає, що уся команда артиста ментально далека від українців

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше