Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука - ЗМІ

2 мая 2024

Словаччина надала проросійському пропагандисту Артему Марчевському, який був генеральним продюсером телеканалу 112 Україна, тимчасовий захист. Про це повідомляє чеська газета Denik N з посиланням на два неназваних джерела.
 
Зазначається, що статус тимчасового захисту Марчевський отримав від словацького Міністерства внутрішніх справ. Таку інформацію журналістам також підтвердив адвокат Марчевського Леонід Кушнаренко.
 
Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток відмовився коментувати рішення свого відомства.
 
Тимчасовий захист у Словаччині Марчевський отримав після того, як Чехія запровадила проти нього санкції. У країні заблокували його активи та гроші на банківських рахунках.

Прага підозрює Марчевського у тому, що він разом із проросійським екснардепом Віктором Медведчуком очолював мережу впливу, яка фінансувала сайт Voice of Europe. Цей ресурс використовували для проросійської пропаганди.
 
Нагадаємо, раніше СБУ зібрала докази державної зради з боку прокремлівського пропагандиста Михайла Шпіра, який переховується на тимчасово окупованій території Херсонщини. Зрадникові заочно оголошено підозру.

Служба безпеки також повідомила про підозру Діані Панченко - колишній ведучій телеканалів Медведчука, яка підтримала окупацію Маріуполя.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нападнику на Фіцо загрожує довічне ув'язнення 16 мая 2024

Стрілець діяв з помсти та проти конституційної посадової особи, яка охороняється. Це буде обтяжуючою обставиною.

Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ 16 мая 2024

У 2022 році Китай експортував до Росії більше 700 тонн нітроцелюлози. У 2023 році цей обсяг збільшився майже вдвічі та перевищив 1 300 тонн.

Виды и особенности курсов бизнес английского языка 16 мая 2024

Изучать английский язык обязательно должен каждый человек. Иностранный позволит не только в общем развитии, но и станет отличной возможностью для общения с иностранцами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше