Словаччина відновила пропуск фур із України на одному з КПП

7 мая 2024

Словаччина знову приймає вантажівки на пункті пропуску Вишнє Нємецке - Ужгород, що знаходиться на кордоні з Україною. Про це повідомив пресцентр Державної митної служби в понеділок, 6 травня.
 
За словами митників, на словацькому контрольно-пропускному пункті відремонтували сканер, тому Словаччина відновила прийом та пропуск вантажівок.
 
"Отже, з українського боку кордону - на митному посту Ужгород автомобільний - також відновлено оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів", - додали у ДМС.
 

Нагадаємо, у суботу, 4 травня, Словаччина припинила приймати для митного оформлення вантажівок на КПП Вишнє Нємецке - Ужгород через поломку сканера.

Як відомо, у ніч на 29 квітня польські фермери розблокували усі пункти пропуску на кордоні з Україною. Завдяки розблокуванню кордону з Польщею державний бюджет України за тиждень додатково надійшло 2,5 млрд гривень.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аня Тейлор-Джой вразила ефектним вбранням у Каннах 18 мая 2024

У Франції триває Каннський кінофестиваль-2024, на парадних хідниках якого зірки вражають ефектними вбраннями.

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

Ви будете здивовані: медики розповіли, чому алкоголь не варто закушувати солоними огірками 18 мая 2024

Багато хто полюбляє закушувати горілку ароматними хрумкими солоними огірками. Та медики попереджають, що так робити категорично заборонено. І ось, чому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше