Девід Бекхем показав унікальні кадри з життя дружини, якій виповнилося 50 років

18 апреля 2024

Відомий футболіст Девід Бекхем мило привітав фото і відеопідбіркою з Днем народження кохану дружину, співачку, модель та модельєрку Вікторію Бекхем, якій 17 квітня виповнилося 50 років. До смішного відео навіть потрапила світлина зі славнозвісним Rolls Royce батька іменинниці, про який вона згадала під час інтерв'ю, говорячи про "робітничий клас" своєї родини.

Футболіст розпочав добірку із дитячого відео своїх двох старших синів – Брукліна і Ромео, які вітали маму із Днем народження. В Instagram він спонукав кохану озирнутися назад та пригадати усе, чого вона досягла в житті.

"З днем народження мою прекрасну дружину... Коли ти прямуєш в цей День народження, ти повинна озирнутися назад і пишатися тим, що ти досягла, здобула та побудувала, Posh Spice, бізнес-вумен і, звичайно, дружина капітана Англії. Але твій найбільший успіх – це твої діти. Ти направляєш їх, любиш їх і вчиш їх... Вони люблять тебе не передати словами, ми всі тебе так любимо. Май особливий день, ти заслуговуєш на все це", – підписав він.

Фоново грала символічна пісня "More than a woman" (українською "Більше, ніж жінка") легендарного британського гурту Bee Gees. Зокрема, у ролику-привітанні прозвучала фраза "Будь чесною", яку Девід Бекхем виголошував під час запису інтерв'ю співачки. Він іронічно її вставив саме під час показу світлини, де майбутня модель із сестрою Луїзою позувала біля Rolls Royce свого тата.

Саме ця марка автомобіля отримала вагоме значення для родини, адже під час інтерв'ю Вікторії Бекхем у для серіалу "Бекхем" чоловік змусив її пригадати рівень життя родини Адамс (Вікторія Бекхем до одруження носила прізвище Адамс). Модель розповідала, що народилася у звичайній родині робітничого класу, утім, коли це почув футболіст, він увірвався до кімнати та змусив сказати, автомобілем якої марки батько віз її до школи. Тоді співачка намагалася втекти від відповіді, але все ж наважилася сказати, що родина мала автівку класу люкс.

До привітального відео потрапила численна кількість дитячих фото, смішні відео з часів поп-кар'єри учасниці Spice Girls та елегантні кадри сьогодення.

Діти Вікторії Бекхем також публічно привітали маму в соцмережах. 25-річний Бруклін поділився на своїй сторінці дитячим фото, де сидить на руках у співачки та куштує банан. "З днем народження, мамо. Цілую, люблю тебе дуже сильно. Сподіваюся, у тебе буде найчудовіший день", – написав він.

19-річний Круз також опублікував своє дитяче фото з Вікторією Бекхем, на якому вона вела юнака за ручку, а той показував усім свою гарну іграшку. "З Днем народження, мамо. Люблю тебе дуже сильно", – коротко привітав він.

22-річний Ромео обрав більш свіже фото із мамою. "З днем народження, мамо. Дякую тобі за все. Бажаю, щоб у тебе був найкращий день. Люблю тебе", – написав хлопець.

Своєю чергою, Вікторія Бекхем відрефлексувала в Instagram щодо людей, які допомогли їй бути такою, якою вона стала. "Сім'я – це все... Я б не була тим, ким я є сьогодні без мого прекрасного чоловіка, чудових дітей та батьків!" – підписала зірка підбірку своїх дитячих фото.


Свій День народження зірка, ймовірно, святкуватиме у пентхаусі в Маямі, США, за майже 30 мільйонів доларів. Як повідомляє Daily Mail, будинок здебільшого використовується як тимчасова дислокація родини, коли Девід Бекхем працює зі своєю футбольною командою "Інтер Маямі". Просторий пентхаус містить п’ять спалень, розкішний басейн та навіть власний вертолітний майданчик на даху.

Раніше OBOZ.UA писав, який вигляд мала Вікторія Бекхем до того, як стала популярною, і чому соромилася свого тіла, хоч згодом і стала моделлю та модельєркою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перевіряють документи та можуть обмежити проїзд: правоохоронці проводять безпекові заходи в центрі Києва 1 мая 2024

Перевіряють документи та можуть обмежити проїзд: правоохоронці проводять безпекові заходи в центрі Києва. Фото Відпрацювання відбуватимуться з урахуванням правового режиму воєнного стану

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов розповів про постійні погрози після здобуття "Оскара" 1 мая 2024

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов розповів про постійні погрози після здобуття "Оскара" Він також поділився негативними аспектами популярності

На відому режисерку Ірину Цілик та її приятелів напали в центрі Києва 1 мая 2024

На відому режисерку Ірину Цілик та її приятелів напали в центрі Києва. Ексклюзивні подробиці Режисерка каже, що "все дуже швидко могло перейти в небезпечну площину"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 5

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше