Снігопад завдав Туреччині несподіваного удару

28 октября 2024

Несподіваний ранній снігопад обрушився на високогірні райони Туреччини, зокрема на Чорноморські провінції Трабзон і Гіресун, де рівень снігу подекуди досяг 50 см, повідомляє Hürriyet Daily News.

Величезні снігові маси накрили й популярне серед туристів плато Айдер, перетворивши його на справжню зимову казку. Також біле покривало вкутало східні регіони Туреччини, включно з районом Дігору в провінції Карс.

Місцева влада негайно викликала спеціальну техніку для розчищення доріг та відновлення транспортного сполучення. Бригади дорожніх служб працюють цілодобово, аби забезпечити проїзд по основних шляхах. Особлива увага приділяється шляхам до лікарень, шкіл та критично важливих об’єктів інфраструктури, які зараз перебувають під сніговою загрозою.

Раніше повідомлялося, що у Києві зафіксували рекордну кількість опадів за добу.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вагітна дівчина Касселя знову змінила зачіску та потанцювала з оголеним животом 28 октября 2024

Вагітна дівчина французького актора Венсана Касселя, модель Нара Баптіста знову змінила зачіску та потанцювала на камеру з оголеним животиком.

Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту 28 октября 2024

"Свобода – це не просто слово": Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту Співачка не приховує, що відвідує ЛГБТ-прайди

Дама серця Кулеби замилувала романтичним фото з ним та поміркувала про щастя, яке любить тишу 28 октября 2024

Кохана ексочільника Міністерства закордонних справ України Дмитра Кулеби, видавчиня та піарниця Світлана Павелецька замилувала новим фото з ним та поміркувала про стереотип, що "щастя любить тишу".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше