Собственная бизнес-империя принесла Трампу почти полмиллиарда долларов прибыли в год

5 августа 2020

За 2019 рік президент США Дональд Трамп заробив 446 мільйонів доларів – завдяки своїм об'єктам нерухомості та іншим активам.

Декларації про доходи глави держави була оприлюднена на сайті Бюро з питань етики при уряді США.

У декларації вказується, що торік Трамп отримав доходи з десятків джерел, де, окрім багатьох готелів, курортів, полів для гольфу, зазначається дохід від продажу книг і телевізійних програм. Про це передає "Голос Америки".

"2019 рік був фантастичним роком для нашої країни і одним з найкращих в історії Trump Organization, - заявив середній син президента і виконавчий віцепрезидент сімейної компанії Трампів Ерік Трамп. - Як показано в опублікованій формі розкриття фінансової інформації президента, наш бізнес процвітав, отримуючи високі доходи, підтримуючи при цьому дуже низькі рівні боргу. Загалом, наш основний бізнес значно зріс порівняно з позаминулим роком. У нас чудова компанія, і я дуже пишаюся тим, чого нам вдалося досягти 2019 року".

У звіті радників президента – доньки та зятя - Іванки Трамп і Джареда Кушнера йдеться, що вони отримали 36 млн доларів доходу.

Видання Politico звертає увагу, що  Дональд Трамп, на відміну від інших президентів, не публікує свої податкові декларації.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Схудла на 45 кг і отримала 16 премій "Греммі": як змінилася співачка Адель, яка ще зовсім недавно не вірила в себе 29 марта 2024

Схудла на 45 кг і отримала 16 премій "Греммі": як змінилася співачка Адель, яка ще зовсім недавно не вірила в себе

Болить поперек: ознакою дефіциту якого вітаміну може бути знайомий багатьом стан 29 марта 2024

Чи може біль у спині бути пов’язаний із низьким рівнем сонячного вітаміну

Telegram має тільки один плюс - Буданов 29 марта 2024

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов на формі Kyiv Stratcom Forum 2024 висловив свою думку щодо Telegram.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Катерина Шухнина 5.0
Катерина Шухнина

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше