Солістка Vivienne Mort розповіла, що близька їй людина загинула через неправильне користування генератором

30 ноября 2022

Солістка українського інді-рок-гурту Vivienne Mort Даніела Заюшкіна повідомила, що через недотримання вимог безпеки під час роботи генератора, який все частіше використовують українці для забезпечення себе світлом під час відключення електроенергії, загинула близька їй людина. У зв'язку із цим співачка вирішила нагадати співвітчизникам важливі правила, які допоможуть уникнути нещасних випадків.

Як зазначила виконавиця, отруєння чадним газом при використанні генератора вдома – далеко не поодинокий випадок в Україні останнім часом. Важливими правилами Заюшкіна поділилася на особистій сторінці в Instagram.

"За останні дні я дізналася про багато випадків отруєння чадним газом при використанні генератора в будинку. В одному селі дві родини заснули і не прокинулися, тому що не знали або не дотримувалися правил безпеки при використанні генератора. Також з цієї причини загинула близька мені людина", – написала у соцмережах знаменитість.

Заюшкіна опублікувала п'ять правил, яких важливо дотримуватись при використанні бензинового, дизельного або інвенторного генератора:

1. Генератор повинен знаходитись на відкритому повітрі. Випаровування генератора – це отруйний для людей чадний газ, вдихнувши який можна цілком непомітно і швидко померти.

2. Генератор повинен знаходитися щонайменше за шість метрів від вікон. Тобто залишати працювати його на балконі або просто під вікнами не можна.

3. Заправляти генератор потрібно лише на свіжому повітрі.

4. Бензин або дизель слід зберігати подалі від генератора. Недотримання цього правила може призвести до пожежі.

5. Генератор під час роботи не повинен торкатися стін та інших речей. Це також може спричинити спалах.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше українська актриса Ольга Сумська під час блекауту у Києві разом із чоловіком готувала вечерю. Зірка зняла це на відео.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Щасливий більше, ніж колись": екс Лорак похвалився свідоцтвом про розлучення 29 марта 2024

Слідом за заявою вже офіційної ексдружини турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу, Лілією Реус, доказ про розлучення надав і сам чоловік.

"Вітаємо в вертикальному світі": Тарабарова показала перші кроки 11-місячної доньки (фото) 29 марта 2024

Співачка Світлана Тарабарова оголосила про радісну для її сім'ї подію: її молодша донька Поліна навчилася ходити.

Десять найдовших телесеріалів в історії 29 марта 2024

І це не "Санта-Барбара". 10 найдовших телесеріалів в історії: більшість із них йдуть десятиліттями Чимало з них знімають донині

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше