Солдат РФ "випадково" вистрілив із РПГ під Ростовом - соцмережі

7 марта 2023

Російський військовий "випадково" вистрілив із ручного протитанкового гранатомета (РПГ). У результаті уламки снаряда впали в житловий масив Гуково в Ростовській області. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA, який себе позиціонує як опозиційний.

Мешканці російського міста Гуково (Ростовська область) напередодні чули вибухи. Після вибуху уламки невідомого снаряда виявили у житловому масиві міста. Причиною НС стала помилка одного з російських військових, зазначає паблік.

"Солдат, особу якого нам з'ясувати не вдалося, перебуваючи в пункті тимчасової дислокації, здійснив неконтрольований постріл з РПГ-22, що і спричинило вищезгаданий вибух. За попередніми даними, ніхто не постраждав", - сказано в повідомленні.

Глава Гукова Євген Гріненко назвав об'єкти, що впали 4 березня, "осколками невідомого походження" і попросив мешканців "не вірити чуткам і не піддаватися паніці".

Водночас міноборони РФ досі замовчує причини інциденту.

"За два дні причину того, що сталося, так і не назвали", - підсумували в Telegram-каналі.

Нагадаємо, у Курській області Росії військовий строкової служби стріляв у своїх товаришів по службі, один з них загинув.

Крім того, у військовій частині міста Клин у Росії військовий убив товариша по службі пострілом у голову.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше