Спливли нові деталі скандалу з Аліною Гросу: хто призначив її представницею української культури та до чого тут росіянин Полянський

24 сентября 2024

Скандал зі співачкою Аліною Гросу, якій українські медіа помилково присудили офіційну дипломатичну посаду у США, не вщухає. Хоч Міністерство закордонних справ України спростувало цю інформацію, спливли нові подробиці цього інциденту. На приватному заході, який організовував мер Нью-Йорка Ерік Адамс, засвітився колишній обранець Гросу російський актор Роман Полянський.

Ймовірно, прийшов на подію він у компанії колишньої (а може вже ні) коханої, а вона познайомила його з мером Нью-Йорка. Співачка, яка нібито мала б представляти інтереси України, показує іноземним високопосадовцям, що з росіянами можлива не лише дружба, а й кохання. Як вияснила журналістка проєкту "Антоніна" Катерина Городнича, представницею української культури Аліну Гросу назвала посол д-р Сіма Карєтная, голова США з питань дипломатії та переговорів у G100 (громадській організації "100 впливових жінок"., – Ред.). Утім, є нюанс.

У своєму поясненні медіа вона заявила, що нікого не призначала, а лише "номінувала Аліну Гросу на посаду офіційного представника української культури в Нью-Йорку, що є культурно-мистецьким призначенням, яке передбачає участь у культурно-мистецьких заходах, які проводяться та/або організовуються різними суб'єктами за підтримки обраних та призначених посадових осіб".

Тобто "звання" Аліни Гросу стосується лише певних заходів у вузьких колах посадових осіб. До цього Карєтная заявляла, що "виступила з ініціативою призначити Аліну Гросу" і "зробити її представницею України в колах мера Нью-Йорка". Тобто це звання стосувалося лише Еріка Адамса.

"Жодного разу не було сказано, що Аліну Гросу призначили послом української культури. Цей титул є дипломатичним призначенням, яке вимагає від глав федеральних урядів як рідної країни Аліни (України), так і країни перебування (Сполучені Штати) втручатися у виконання відповідного протоколу", – спростувала вона фейкову інформацію.

Однак Катерині Городничій вдалося відшукати більш пікантну інформацію щодо Карєтної. Виявилося, що жінка з розпростертими руками возвеличувала скандальну Аліну Гросу, яка мала чимало зв'язків з РФ, через те, що сама з радістю спілкується з росіянами.

У липні жінка вітала композитора-путініста Ігоря Крутого з днем народження, ще й російською мовою. "Музика об'єднує людей, а не роз'єднує їх", – саме цим наративом вона оперувала, коли вирішила вітати народного артиста Росії.

Свого часу вона "агітувала брати участь в конкурсі від російськомовного радіо Нью-Йорку". А влаштовували його за підтримки медіахолдингу Russian Advertising. Також жінка не посоромилася похвалитися тим, що стала "головною героїнею" російського каналу RTVI.

Раніше OBOZ.UA писав, за що критикують Аліну Гросу, яка "представляє українську культуру в США": виступала в Москві та крутила романи з росіянами.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Екснаречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі прокоментувала "нетверезе" інтерв'ю і відповіла на закиди, що в неї стався зрив 24 сентября 2024

Знаменитість висловилася про скандальне відео, де користувачі припустили, що в неї стався рецидив.

Telegram почне розкривати IP-адреси та номери телефонів злочинців органам правопорядку 24 сентября 2024

Telegram почне розкривати IP-адреси та номери телефонів злочинців органам правопорядку

На Київщині внаслідок ДТП одна машина згоріла, а інша вилетіла в кювет: є загиблі та постраждалі 24 сентября 2024

На Київщині внаслідок ДТП одна машина згоріла, а інша вилетіла в кювет: є загиблі та постраждалі. Фото Обставини смертельної аварії встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше