Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік

26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

Один із таких кейсів молодиця вирішила зробити показовим, а його ймовірну авторку - відомою. Ця детективна історія обіцяє отримати чималий резонанс, адже така собі Марія Сімак, із акаунту якої надіслали образливе повідомлення Каті, працює комунікаційницею в Міністерстві освіти та науки.

Катерина вирішила піти на принцип та покарати особу, яка написала їй хейтерський коментар

Скріни з Instagram Остапчук

Туди Остапчук уже звернулася, заявивши, що "продовження роботи Марії на цій посаді буде вважати підтримкою булінгу та цькування". Про перебіг подій вона інформує в своїх Insta-сторіс.

"Всі чекають, коли ти народиш і тебе кинуть", - із такого "доброго" меседжа все почалося.

Остапчук не полінувалася звернутися в МОН, де працює власниця сторінки

Після того, як Катерина поширила його, і Сімак почали активно тегати, остання звернулася до Остапчук, запевняючи, що нічого їй не писала, а зробив це буцімто її колишній хлопець.

Така версія Катю чомусь не переконала.

"Це план-капкан від колишнього. Вони розлучилися, він зламав її сторінку, потім підписався на мене (вже давно, тому що в мене закрита сторінка і я приймаю вручну всіх, тому точно можу сказати, що вона підписалася не нещодавно), слідкував, а потім вирішив написати, що коли я народжу, чоловік мене кине. Блокбастер", - констатувала Остапчук.

Справді блокбастер

У МОН Катерині відповіли, що проведуть розслідування та надішлють запит у МЕТА з проводу того, чи був у когось іще доступ до сторінки Сімак. Остапчук має намір зробити те саме.

"Якщо МЕТА не зможе мені допомогти, то я звернуся з заявою до поліції, нехай вже вони розслідують, чи причетний колишній до сторінки Марії", - пообіцяла вона.

Окремо Остапчук вирішила відповісти тим своїм підписникам, котрі вважають звільнення надто жорстоким покаранням за коментар у мережі.

"За "всього лише повідомленням" по інший бік екрану сидить людина. І незалежно від того, публічна вона чи ні, вона не має терпіти від незнайомих людей той бруд, який ллється із них. Повідомлення нічим не відрізняється від того, щоби підійти на вулиці й сказати в очі. І та, і та форма - образлива (але просто через Інтернет не всі отримують покарання)", - зазначила дружина шоумена.

"Зараз всі ображені на своє життя й нещасні чомусь думають, що мають право це компенсувати за рахунок інших. Не мають. Спочатку вони пишуть іншим в Інтернеті, а потім виховують дітей, які йдуть в школу булити своїх однолітків. Спочатку вони пишуть мені маячню, а потім ниють, що я їм відповіла", - наголосила Катерина.

Вона запропонувала уявити собі зворотню ситуацію: якби публічні люди писали своїм підписникам хейтерські повідомлення.

"Якби я написала комусь щось подібне, то вже була б тисяча тік-токів і розслідування з ТСН. Я не мер міста, я така ж людина, як і ви. І ми однаково маємо нести відповідальність за свої дії", - заявила Катерина.

На її думку, зіркам та популярним блогерам варто слідувати її прикладу та робити такі випадки показовими, щоби зупинити "модну течію вседозволеності в мережі".

Між іншим, якщо до поради Остапчук дослухається, наприклад, телеведуча Леся Нікітюк, то на деяких чоловіків, які завалюють їй дірект фотографіями своїх прутнів, чекає халепа.

Як відомо, з хейтерами, котрі коментують зовнішність її старшої дочки Маші, регулярно свариться співачка Оля Полякова. А дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова навіть відсудила грошову компенсацію в своєї попередниці Лариси за те, що та назвала її "тварюкою" в Instagram.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Посол США поїхала з Росії 7 мая 2024

У російському МЗС поскаржилися на "руйнівну ескалаційну лінію Вашингтона", через що начебто під питанням мораторій на розміщення ракет середньої і малої дальності.

Ірина Федишин вагітна втретє 7 мая 2024

Артистка показала зворушливі кадри з округлим животиком.

Меган Фокс коротко обрізала коси та здивувала новим кольором. Фото 7 мая 2024

Американська актриса Меган Фокс продовжує експериментувати із зовнішністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше