США провели випробування міжконтинентальної балістичної ракети

21 апреля 2023

Американські військові 19 квітня провели випробування міжконтинентальної балістичної ракети Minuteman III. Про це повідомили на базі Ванденберга Космічних сил США у штаті Каліфорнія.

Зазначається, що ракета не мала бойової частини. Вона була обрана випадково з арсеналів у штаті Монтана і перевезена до місця запуску до Каліфорнії. Ракета пролетіла 6,76 тисяч кілометрів над Тихим океаном.

"Цей випробувальний запуск є частиною звичайних та періодичних заходів, спрямованих на демонстрацію того, що засоби ядерного стримування США безпечні, надійні та ефективні для стримування загроз XXI століття та заспокоєння союзників", - пояснили військові.

Minuteman III - міжконтинентальна балістична ракета, яка є ключовою складовою стратегічного арсеналу Збройних Сил США. Ракета здатна нести ядерну зброю, має дальність польоту 9660 км, може рухатися зі швидкістю приблизно 24 000 км/год.

Нагадаємо, попередній запуск ракети Minuteman III відбувся у лютому цього року.

А 14 квітня Північна Корея заявила про випробування нової міжконтинентальної балістичної ракети Хвасон-18 із двигуном на твердому паливі.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше