США розсекретять інформацію про походження COVID

22 марта 2023

Президент США Джо Байден у понеділок, 20 березня, підписав закон про розсекречення інформації, пов'язаної із виникненням COVID-19. Про це йдеться у повідомленні Білого дому.
 
"Я поділяю мету Конгресу Сполучених Штатів оприлюднити якнайбільше даних про походження коронавірусної хвороби", - зазначив американський лідер.
 
Байден розповів, що ще у 2021 році наказав розвідці використовувати всі інструменти для розслідування виникнення COVID-19.
 
При цьому він зазначив, що робота триває, оскільки потрібно зрозуміти походження коронавірусу, щоб краще запобігти майбутнім пандеміям.
 

"Запроваджуючи це законодавство, моя адміністрація розсекретить і поширить таку інформацію, наскільки це можливо, відповідно до моїх конституційних повноважень щодо захисту від розголошення інформації, яка може завдати шкоди національній безпеці", - додав президент США.
 
Байден додав, що США продовжуватимуть переглядати всю секретну інформацію щодо походження COVID-19, включаючи потенційні зв'язки з Інститутом вірусології Уханя.
 
Нагадаємо, у 2021 році США розсекретили звіт про походження COVID-19, в якому йшлося про те, що Китай не знав про SARS-CoV-2 до того, як стався початковий спалах COVID-19.
 
У ВООЗ заявили про значне зниження смертності від COVID

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Школи" Ірина Кудашова розповіла, як дивом врятувалася від російської ракети: був приліт у двір, на місці квартири – руїна 23 апреля 2024

Зірка "Школи" Ірина Кудашова розповіла, як дивом врятувалася від російської ракети: був приліт у двір, на місці квартири – руїна Акторці пощастило виїхати за кілька днів до трагедії

Українцям повідомили про небезпечні продукти, які створюють загрозу для здоров'я споживачів 23 апреля 2024

Значна частка скарг та звернень громадян до Держпродспоживслужби стосується придбання харчових продуктів  неналежної якості у місцях стихійної торгівлі.

Где купить все для курения кальяна? 22 апреля 2024

В последнее время курение кальяна стало очень популярным в нашей стране. На сегодняшний день целый ряд магазинов в интернете предлагает все для кальянов

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше