США відреагували на події в Курській області Росії

7 августа 2024

Адміністрація Сполучених Штатів звернеться до Києва, щоб "трохи краще зрозуміти" ситуацію в Курській області Росії. Про це заявив радник з питань нацбезпеки США Джон Кірбі на брифінгу, пише Bloomberg в середу, 7 серпня.
 
За його словами, посадовці США зв'яжуться з українськими колегами, щоб "отримати трохи краще розуміння ситуації" в Курській області РФ.
 
Кірбі зазначив, що США не змінили своєї політики щодо ударів по території Росії. Україна може бити американською зброєю лише по прикордонню РФ, звідки та атакує, зокрема, Харківщину.


Нагадаємо, 6 серпня російські ЗМІ повідомили про спроби українських військових прорватися на територію Курської області РФ. Нині, за інформацією російських "воєнкорів", ЗСУ зайняли низку населених пунктів у Суджанському районі Курської області.

Міноборони РФ через добу після оголошеного російськими ЗМІ "прориву кордону" визнали просування ЗСУ в Курській області. Глава Генштабу РФ Валерій Герасимов заявив, що російські війська "зупинили просування противника" вглиб території.
Українська сторона події в Курській області наразі не коментувала.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лопес на тлі розлучення з Аффлеком розрадила фанів новими фото 29 сентября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, продовжує тішити підписників контентом. Цього разу Джей Ло показала свої портретні фото, на яких щасливо посміхається.

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт 29 сентября 2024

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт

США завершують військову місію в Іраку 29 сентября 2024

Завершення місії планується протягом наступних 12 місяців, але не пізніше вересня 2025 року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше