США запустили ракету із двома комунікаційними супутниками

6 октября 2022

Компанія United Launch Alliance запустила ракету-носій з Atlas V із двома комунікаційними супутниками на борту. Про це повідомляє Space.com.

Зазначається, що 60-метрова ракета стартувала з космодрому у Флориді в середу о 00:36 за київським часом.

Після того, як супутники будуть встановлені на орбіті та пройдуть перевірку, SES-20 та SES-21 зможуть надавати послуги телемовлення на території США для люксембурзької телекомунікаційної компанії SES.

Нагадаємо, американська компанія SpaceX провела успішний запуск ракети-носія Falcon 9, яка вивела на орбіту 52 супутники глобальної мережі інтернет-покриття системи Starlink.

Також повідомлялося, що у США провели успішний запуск важкої ракети-носія Delta IV Heavy, яка вивела на орбіту секретний супутник NROL-91 на користь Національного управління військово-космічної розвідки.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленські показали свої символічні чорно-білі вишиванки за майже 15 тисяч гривень 16 мая 2024

У стилі яворівської хустки та з гербами: Зеленські показали свої символічні чорно-білі вишиванки за майже 15 тисяч гривень. Фото Подружжя порадувало українців новим спільним фото

У Польщі вбили українця та намагалися спалити його тіло 16 мая 2024

Арештовано трьох громадян Польщі, зокрема одну жінку. Один з підозрюваних був працедавцем, який надавав роботу і житло загиблому українцю, а інший - співробітником.

Андрій Єрмак показав себе малого в вишиванці та нинішнього - в її дорослій копії 16 мая 2024

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак у День вишиванки поділився не лише фото себе у вишиванці на робочому місці, а і ще одним, архівним кадром.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше