США збільшать військову присутність у країнах Балтії

8 декабря 2022

Американський уряд збільшить військову присутність у країнах Балтії. Крім того, статус американських сил у Литві буде змінено на постійне ротаційне розміщення. Про це заявило посольство Сполучених Штатів у Вільнюсі у середу, 7 грудня.
 
Американський посол Роберт Гілкріст поінформував міністра оборони Арвідаса Анушаускаса про зміни у дислокуванні військових.
 
"Сполучені Штати Америки збільшать постійну присутність змінюваних збройних сил США в Естонії, Латвії та Литві, щоб зміцнити своє зобов'язання перед своїми балтійськими союзниками. Присутність механізованого батальйону та батареї польової артилерії в Литві буде змінена з епізодичного на постійне ротаційне розгортання", - зазначається у повідомленні.
 

Батальйон США з 2019 року дислокується на полігоні Пабраді в Швенченському районі з тривалими або короткими перервами між ротаціями.
 
Нагадаємо, за словами американського лідера Джозефа Байдена, додаткові війська США будуть у Європі протягом тривалого часу.
 
Як повідомлялося, Вашингтон схвалив розгортання додаткових військ у Східній Європі на початку лютого.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Ірина Білик привідкрила завісу особистого життя 18 мая 2024

Співачка Ірина Білик, яка днями вразила чуттєвим кліпом на нову пісню, привідкрила завісу особистого життя.

Могилевська показала милі ранкові обійми з 4-річною дочкою 18 мая 2024

Співачка Наталія Могилевська, яка в перший день нового року повідомила про усиновлення дітей, старшої доньки Мішель і молодшої Софії, показала ранкову рутину з ними.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше