Стало відомо, які прізвиська внуки королеви Камілли дали Чарльзу ІІІ та бабусі

4 октября 2024

Письменник та кулінарний критик Том Паркер Боулз, син королеви Камілли розкрив, як спадкоємці монархів називають своїх рідних. Як виявилося, принц Вільям та принц Гаррі звертаються до Чарльза, як "Па" (англ. – "Pa"), у той час як онуки короля Джордж, Шарлотта та Луї кличуть його "дідусем Уельським".

Як розповів Боулз People, його діти мають особливе прізвисько для чоловіка бабусі. 16-річна Лола і 14-річний Фредді, а також троє дітей його сестри Лори Лопес, називають Каміллу "Гага" (англ. – "Gaga", від слова бабуся "Grandma"),  а Чарльза – "Аппа" (англ. – "Uppa", від слова дідусь "Grandpa").

"Всі наші діти, і діти моєї сестри також, виросли з Гагою та Аппою. Вони знають, що Гага – чудова бабуся, яка час від часу балує їх у хорошому сенсі, – каже Том. – Вони її обожнюють. Моя донька і племінниця зараз у тому віці, коли вони дзвонять їй і пишуть смс, і дуже щасливі, коли роблять щось разом".

Він також додає, що не меншу прихільність спадкоємці королеви відчувають і до Чарльза. "Він така хороша, мила людина. Він також був чудовим вітчимом, у нього є власні онуки. Діти його просто обожнюють. З раннього віку він читав їм казки і качав їх на руках", – згадує Боулз.

Письменник також спростував чутки про нібито алкогольну залежність Камілли: "Ніколи не бачив її напідпитку". Причиною пліток стало сатиричне зображення його матері  у новому шоу "Вінздори" – там королеву малюють з келихом джину в одній руці та з цигаркою в іншій. Том зазначив, що королівська особа ніколи не пила джин та не палить. 

Раніше OBOZ.UA показував свіже фото онкохворої принцеси Кейт Міддлтон. Дружина Вільяма вперше за 2024 рік потрапила в об'єктив камери під час виконання королівських обов'язків, до яких вона повернулася на початку вересня. Деталі – у нашому матеріалі.  

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дієтологи назвали десерти, які не шкодять фігурі: їх можна легко приготувати вдома 4 октября 2024

Ці низькокалорійні солодощі можна їсти кожного дня, навіть на дієті.

Американські студенти показали, як за допомогою розумних окулярів Ray-Ban дізнатися про людину все й одразу 4 октября 2024

Американські студенти показали, як за допомогою розумних окулярів Ray-Ban дізнатися про людину все й одразу

BBC через помилку ведучої скасувала інтерв'ю Бориса Джонсона 4 октября 2024

Журналістка випадково надіслала колишньому британському прем'єр-міністру нотатки про підготовку до цієї розмови.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше