Стало відомо, як називатимуть Меган Маркл, якщо вона втратить титул герцогині

5 июня 2024

Королівська експертка пояснила, як називатимуть Меган Маркл після того, як її позбавлять королівського титулу. Герцогиня Сассекська стане "принцесою Генрі", адже повне ім'я принца Гаррі звучить як Генрі Чарльз Альберт Девід Маунтбеттен-Віндзор.

Інгрід Сьюард, головна редакторка журналу Majesty, сказала The Royal Beat: малоймовірно, що король позбавить подружжя королівських титулів, незважаючи на їхню відмову від обов'язків у 2020 році. Про це повідомляє NY Post.

"Я не думаю, що з титулами щось трапиться, тому що, якщо вони втратять свої титули, Гаррі все одно залишиться принцом по крові, а Меган замість герцогині Сассекської [буде] принцесою Генрі", – каже експертка. На її думку, було б доречніше лишити все, як є.

Отже, якби Меган втратила свій титул, її називали б "принцесою Генрі", оскільки за королівською традицією принцеса бере офіційний титул на ім’я свого чоловіка. Це ж правило стосується Кейт Міддлтон, яка фактично була відома як принцеса Вільям, але нині її називають принцесою Уельською або герцогинею Кембриджською. Однак, як зазначає Сьюард, Гаррі та Меган, ймовірно, назавжди залишаться герцогом і герцогинею Сассекськими.

Королівський автор Том Квінн нещодавно заявив, що Чарльз та принц Вільям "довго обговорювали питання про позбавлення" пари їхніх королівських титулів. Однак професіонал не вірить, що король і його син підуть на такий крок. "Вони бояться, що це призведе до зворотних наслідків і погіршить ситуацію", – каже Квінн.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як королівський фотограф назвав "катастрофою" весілля принца Гаррі та Меган Маркл.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Femen влаштували оголену акцію під посольством Ірану в Україні 4 октября 2024

Femen влаштували оголену акцію під посольством Ірану в Україні: "послали" Тегеран і Москву. Фото і відео Активістки мопедом приїхали до будівлі

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля актор Дмитро Пєвцов 4 октября 2024

"Про Путіна не розмовляли". Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля – актор Дмитро Пєвцов Режисер також зізнався, які два російські артисти його приємно вразили на майданчику

Названо дату премʼєри нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" 4 октября 2024

Названо дату премʼєри нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" Перший випуск покажуть менш ніж за місяць

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше