Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд

14 сентября 2024

Перша леді Франції Бріжит Макрон знялася в епізодичній ролі в популярному серіалі Netflix "Емілі в Парижі". Нові серії четвертого сезону шоу вийшли на екрани учора, 12 вересня.

71-річна мадам Макрон, яка у минулому викладала театральне мистецтво нинішньому президенту Франції Еммануелю Макрону, з'явилася у сьомому епізоді у ролі самої себе. У цій сцені головна героїня Емілі, яку зіграла акторка Лілі Коллінз, підходить до першої леді у ресторані, щоб попросити її зробити спільне селфі.

Відштовхнувши свого охоронця, мадам Бріжит з радістю виконує прохання і каже: "Емілі, це ти!". Потім вона розповідає своїм друзям: "Я стежу за нею в Instagram". Після того, як американка каже, як сильно вона обожнює Францію, пані Макрон відповідає: "І моя країна любить тебе, Емілі". 

Зірка робить фотографію разом зі своєю колегою Женев'євою і додає хештеги #FirstLadiesWhoLunch та #makeiticonic – гасло кампанії президента Макрона, спрямованої на залучення іноземних інвесторів до Франції.

Шоу, в центрі якого – американка з Чикаго Емілі Купер, яка переїжджає до французької столиці, стало найпопулярнішим на Netflix у 2020 році. Однак, окрім відданих шанувальників, воно також привернуо увагу багатьох критиків за те, що зображує стереотипний образ Парижа. У четвертому сезоні Емілі, яку грає донька британської поп-зірки Філа Коллінза, вирушає до Риму на пошуки нових пригод.

Нагадаємо, американська зірка сказала в інтерв'ю ELLE: "Вона (Бріжит Макрон – Ред.) є великою прихильницею шоу і поставилася до згадки про неї в першому сезоні з великим гумором... Зніматися з нею було для мене честю і справжньою радістю". Головний продюсер зауважив, що французька перша леді має хист до акторської гри. Деталі – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, що на Netflix вийшов трилер "Ребел-Ридж", який уже став глобальним хітом. За що його хвалять експерти в галузі кіно і чим фільм полюбився глядачам – дивіться тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба разом з дамою серця вперше відвідали Луцьк 18 сентября 2024

Днями колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вперше відвідав Луцьк.

Під час сварки підпалив співмешканку: на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві 18 сентября 2024

Під час сварки підпалив співмешканку: на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі

ВООЗ: в Україні можлива криза в системі здоров'я 18 сентября 2024

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) попередила про можливу кризу в сфері охорони здоров'я України через те, що країна третю зиму переживатиме у...

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше