В мережу потрапили три історії кохання Ольги Харлан

6 августа 2024

Ольга Харлан щаслива у стосунках із Луїджі Самеле. Однак до цього їй довелося дещо пройти

Фото: Instagram

33-річна фехтувальниця Ольга Харлан стала найтитулованішою українською спортсменкою. Олімпійські ігри 2024 принесли їй золоту медаль, а загалом спортсменка має шість нагород: 2 "золота", 1 "срібло" та 3 "бронзи".

Її спортивна сторінка життя має що розповісти. Але не менш цікавою є і особиста. ТаблоID розповість про три кохання Ольги Харлан. Чому вона розійшлася із першим хлопцем? Що стало на заваді її шлюбу з колегою-фехтувальником? Та чи планує одружуватися із теперішнім обранцем?

Перше нещасливе кохання

Ольга Харлан не ховає сторінки своєї особистої біографії від прихильників та вболівальників. Так, в розмові з Аліною Доротюк спортсменка розповіла про свого першого хлопця кікбоксера, з яким вона була у стосунках понад 4 роки.

"Він не сильно мене любив, я - навпаки. До мене почали доходити чутки, що він зустрічався з іншими дівчатами. Я часто їздила на змагання, а він залишався вдома, можливо, це було правдою. Але розійшлися ми не через це. Я сказала: давай, стоп", - ділилася вона.

Тоді Харлан сама змогла поставити крапку у цих стосунках

Фото: Instagram

Дівчина відверто розуміла, що ці стосунки себе вичерпали. Ба більше – Ользі почав подобатися зовсім інший чоловік, її колега-фехтувальник Дмитро Бойко, який згодом стане її першим офіційним чоловіком.

Офіційний чоловік Харлан

Ольгу та Дмитра об’єднало фехтування. За словами Харлан, вона уперше познайомилася з Бойком у 13 років.

"Він був симпатичним молодим чоловіком. Високий, смішний, з почуттям гумору, що мене завжди захоплює. Ми зустрічалися 4,5 роки", - пригадувала спортсменка.

Ольга не приховувала, що це досить тривалий час і вона очікувала на пропозицію від коханого. Здійснилося це на її ж день народження.

Перший офіційний чоловік Ольги Харлан. Їхнє весілля відбулося у серпні 2014 року

Фото: gazeta.ua

Утім, за два роки шлюб дав тріщину. Дмитро поїхав на роботу до США, Ольга на певний час теж поїхала до чоловіка.

"Там було складно – немає ні рідних, ні друзів. Він приходив пізно, ми рідко кудись виїздили, бо робота. Піковим моментом став новий рік, коли ми просто залишилися вдома в Бостоні і нікуди не поїхали. В мене була депресія. Я розумію, що він увесь час був на роботі і йому хотілося бути вдома. А я навпаки – постійно сиділа вдома", - пояснювала Харлан.

Переломним моментом стала реабілітація, яку Ольга проходила після операції. Тоді вона чітко розуміла, що хоче повернутися до України та продовжувати свою кар’єру. 7 місяців подружжя майже не бачилося, а за короткі тижні разом зрозуміло, що вже є іншими людьми. Тоді чітко постало рішення про розлучення.

"Це було після мого дня народження. (Дмитра не було на святкуванні, - ред.). Я сказала, що давай поки не будемо спілкуватися", - пригадувала Ольга в інтерв’ю для "Зіркового шляху".

Колишній чоловік Харлан, за її словами у попередніх інтерв'ю, продовжує роботу за кордоном

Фото: daily.rbc.ua

Однак за черговим розривом майже одразу розпочалися й нові стосунки.

Палке кохання з італійцем

Від першої зустрічі до кохання – відстань у 15 років. Саме стільки знадобилося часу Ользі Харлан та її теперішньому коханому-італійцю Луїджі Самеле. Уперше вони зустрілися на змаганнях із фехтування і на диво самої жінки, обранець вже тоді звернув на неї увагу.

Особиста біографія Ольги Харлан знову відкрила нову сторінку

Фото: Instagram

"В дитинстві я не була популярною дівчинкою, за мною хлопці не бігали. Крім цього це був перехідний період, коли волосся, шкіра – все не так добре", - пригадувала вона в розмові з Машею Єфросиніною.

Ще більшим здивуванням для Харлан стало те, що Луїджі навіть тихцем фотографував її. Справжні стосунки розпочалися під час розлучення Олі. Ставлячи офіційну крапку з екскоханим, вона почала переписуватися з Луїджі.

"Я подумала: він хороший хлопець, чому б ні, давай поспілкуємося. Я зробила перший крок вперед. Ми переписувалися в дружній атмосфері. Потім частіше почали спілкуватися", - розповідала жінка.

Харлан Ольга частенько хизується фото з коханим у соцмережах

Фото: Instagram

Перша зустріч перед стосунками сталася на зборах – Оля відновлювалася після травми і поїхала за компанію з подругою на змагання, де, власне, був Луїджі. Він вразив її нетиповою італійською харизмою.

"Ми поспілкувалися і все. Але наступного дня я прокинулася і подумала: цікаво. Щось зачепило", - зазначала Харлан.

Але це не було кохання з першого погляду, у яке фехтувальниця не вірить. Справжній виток почуттів розпочався у 2018 році. Утім, перепоною стала відстань. Ольга жила і тренувалася в Україні, Луїджі – в Італії. Закохані бачилася усього раз на місяць. Так тривало рік.

"Одного разу ми поїхали на відпочинок, але відчували: ну щось не клеїться. Я тоді кажу: якщо я зараз не приїду, наприклад, на місяць в Італію, ми не відчуємо один одного як нормальні люди, то розійдемося. Ми дійшли до того, що маємо спробувати. Я приїхала на декілька тижнів до нього в Італію і разом зрозуміли, що хочемо боротися за ці стосунки", - ділилася спортсменка.

Кілометри стали випробуванням для пари, але вони його подолали

Фото: Instagram

Цікаво, що велика та гучна італійська родина Луїджі радо прийняла Олю. Жінка бачить у своєму обранці справжнього чоловіка та не боїться приміряти для нього роль батька майбутніх дітей. Однак поки пара поки офіційно не оформила свої стосунки.

"Я бачу нашу старість: старенький італієць та маленька українка", - жартувала спортсменка.

Інстаграм Ольги Харлан переповнений світлинами з Луїджі

Фото: Instagram

Нагадаємо, нещодавно Луїджі Самеле виповнилося 37 років. Ольга тепло привітала його у соцмережах. У квітні фехтувальниця навідувалася до свого рідного Миколаєва, та показала знімки з улюбленцем.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Помер головний штурман Тихоокеанського флоту РФ 29 сентября 2024

Вітютнєву стало зле на ділянці затяжного підйому. Лікарі намагалися надати йому допомогу, але врятувати не змогли.

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт 29 сентября 2024

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше