СТБ показало перших кандидаток на участь в шоу "Холостяк" з Олександром "Тереном"

28 мая 2024

Популярне серед українців реаліті-шоу "Холостяк" повідомило, що розпочало зйомки 13 сезону, головним героєм якого стане ветеран війни, автор YouTube-проєкту "Відвал ніг" Олександр "Терен" Будько. До перших кадрів вже потрапило офлайн-знайомство з потенційними учасницями.

Організатори опублікували в InstaStories фото зі зйомок, на яких можна розгледіти кілька відеокамер та дівчат. Що цікаво, особистість кожної заблюрена, тому жодну з них неможливо впізнати.

"Ми розпочали офлайн кастинги й тішимося від того, які ж круті дівчата мріють побудувати стосунки з нашим холостяком", – підписали фото.

Та попри проведення офлайн-кастингу організатори повідомили, що учасниці все ще мають можливість заповнити анкету.

Раніше в Instagram шоу повідомляли, що українки "обвалили" сайт після оголошення головного героя цього сезону. Усього було подано за перший день понад 500 заявок на участь.

"Ваші анкети падають кожні 2 хвилини. Ви обвалили нам сайт на 13 хвилин. Лише за першу добу Холостяку надійшло понад 500 анкет, і вони продовжують і продовжують поступати!" – заявили представники шоу.

"Моя соціальна діяльність не може і не буде припинятися. Навпаки, мій статус Холостяка на цьому шляху стане потужним підсиленням усіх напрямків, що я транслюю. Я хочу власним прикладом доводити, що для людини можливо все, попри те, в якому вона статусі. З 1-ю групою інвалідності я зробив значно більше, ніж з 3-ю", – пояснював раніше Олександр "Терен" свою участь.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що новий "Холостяк" Олександр "Терен" розповідав, як пережив втрату ніг на фронті. Для нього ця ситуація була неочікуваною, а реабілітація – нестерпною.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ліків немає: Європою і США шириться смертельний вірус, який переносять комарі 1 октября 2024

Серед тих, хто має важкий перебіг захворювання, близько 10% помирають від гострої інфекції, ще близько 70-80% матимуть довгострокові неврологічні наслідки.

Співак Alekseev ошелешив фанів кардинальною зміною іміджу 1 октября 2024

Таким Alekseev був перед тим, як вирішив кардинально змінитися. Правда ж, схожий на Деппа у молодості?)

Как выбрать комплект для превращения велосипеда в электровелосипед? 1 октября 2024

Обычный велосипед можно легко модифицировать, превратив его в электровелосипед с помощью специального набора. Такой электронабор для велосипеда включает мотор-колесо, аккумулятор, контроллер, ручку газа и дополнительные компоненты

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше