Під Києвом жінка на вулиці знайшла міну до САУ "Нона-С"

14 сентября 2024

В Ірпені Київської області сапери вилучили сучасну мінометну міну "НОНА". Боєприпас просто на вулиці знайшла місцева мешканка.

Про це повідомили в пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України. Розмінування території регіону ще не завершено.

"13 вересня в Ірпені, під Києвом, наші сапери знешкодили небезпечну мінометну міну "НОНА". Уявіть собі, звичайна жінка, йдучи вулицею, натрапила на щось, що стирчало з-під землі. Усвідомивши небезпеку, вона не проігнорувала загрозу і одразу набрала номер "101". Наші сапери приїхали на місце і виявили, що це не просто шматок металу, а справжня мінометна міна калібру 120 мм. Вона могла б наробити серйозних неприємностей, якби не вчасне повідомлення жінки", – додали в пресслужбі.

Самохідна артилерійська установка 2С9 "Нона-С" – основна артилерійська система повітряно-десантних та аеромобільних військ. Гусенична, броньована, плаваюча, аеротранспортабельна, авіадесантовна парашутним, парашутно-реактивним та посадочним способами. Вона призначена для безпосередньої вогневої підтримки підрозділів повітряно-десантних військ на полі бою.

Нагадаємо, в Обухівському районі Києва сапери ДСНС нейтралізували уламки російського безпілотника "Шахед". Ворожий БПЛА виявив місцевий житель на відстані кілометра від берега.

Як повідомляв OBOZ.UA, країна-агресор РФ у ніч з 2 на 3 вересня знову атакувала Київщину за допомогою дронів-камікадзе. В області працювали сили ППО, є збиті цілі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом із золотим браслетом з діамантами на нозі 19 сентября 2024

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом. Фото На її нозі красувався золотий браслет з діамантами

Затримали шістьох осіб: подробиці масової бійки зі стріляниною під Києвом 19 сентября 2024

Затримали шістьох осіб: подробиці масової бійки зі стріляниною під Києвом. Фото Винним загрожує до п’яти років позбавлення волі

Інсайдер розповів, чому Джолі звернулася до найкращого пластичного хірурга у Лос-Анджелесі 19 сентября 2024

Актриса Анджеліна Джолі знана своїм уважним й протекціоніським ставленням до власних дітей. Зокрема, цей інстинкт проявився і після нещодавньої аварії старшого сина Пакса, в яку той втрапив на електровелосипеді.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

WINCO.COM.UA 5.0
WINCO.COM.UA

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше