Суд визнав ціни на паркування у Києві незаконними - що чекає на водіїв

16 августа 2022

Суд визнав ціни на паркування у Києві незаконними - що чекає на водіїв

У шостому апеляційному адміністративному суді Києва вирішили залишити без змін рішення Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) про визнання протиправним та недійсним рішення КМДА №1459 від 25 червня 2021 року про тарифи платних паркувань КП "Київтранспарксервіс".

Про подробиці відповідного рішення повідомили у прес-службі ОАСК.

Один із мешканців Києва звернувся до суду у серпні 2021 року, щоб оскаржити вартість паркування у центрі столиці. У процесі розгляду справи, в суді дійшли висновку, що ціни на паркування були сформовані з порушенням Податкового кодексу України та Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування ТЗ.

Враховуючи все вищесказане, суд дійшов висновку про обґрунтованість позовних вимог та причин для їхнього задоволення. У своєму рішенні від 22 лютого 2022 року суд визнав протиправним та недійсним розпорядження КМДА №1459. Після розгляду апеляційної скарги до Шостого апеляційного суду залишили рішення ОАСК без змін. Рішення набуло чинності з 1 серпня 2022 року, після чого у КМДА заявили, що тимчасово скасовують оплату за паркування на муніципальних стоянках.

Нагадаємо, що в Києві паркування в усіх районах міста тимчасово зробили безкоштовним.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати 19 апреля 2024

"Як можна було так опуститись?" Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати Прихильники стверджують, що відповідний результат дав алкоголь і філлери

Лікарі відповіли чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими 19 апреля 2024

Чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими

СБУ повідомила про підозру ще одному співаку-зраднику України 19 апреля 2024

Його називали шизофреніком: СБУ повідомила про підозру ще одному співаку-зраднику України Колаборант родом із Києва активно бере участь у пропагандистській діяльності

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше