Вагітна Онуфрійчук у чорному мереживі влаштувала з чоловіком романтику на кухні

28 мая 2024

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук та її чоловік Алмаз уже ось-ось стануть батьками, а поки ж стараються побільше часу приділяти одне одному.

Їхнє романтичне побачення на кухні Іванна навіть зняла для Instagram. На відео вони з Алмазом обіймаються та цілуються, годують одне одного полуницею, а ще жінка грайливо мастить коханому носа вершками (хоча не виключено, що сметаною).

Іванна з Алмазом дуже скоро стануть батьками

"Від справжнього кохання з'являється нове життя. Як же важливо увесь час зберігати цей вогник, який підтримує тепло та розпалює пристрасть. Та якщо обоє старатимуться, все можливо…", - написала Іванна.

Поки не почалися безсонні ночі та безкінечна зміна підгузків...

Пара одружена 2 роки

До речі, днями Онуфрійчук радилася з підписниками щодо гарних чоловічих імен на літеру "А". Адже за традиціями чоловікової родини, ім'я майбутнього сина Іванни та Алмаза має починатися з неї.

Нагадаємо, Іванна та Алмаз планують партнерські пологи. Народжуватиме 37-річна екстелеведуча в одній із приватних клінік Лозанни.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Актор Володимир Ніколаєнко – про роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві 30 сентября 2024

"Ось вам ще одна повістка". Актор Володимир Ніколаєнко – про призов до лав ЗСУ, роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві Відомий артист дав інтерв’ю OBOZ.UA

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше