Лілія Ребрик висловилася щодо годування грудьми в громадському місці

28 июня 2024

43-річна телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка у березні народила третю донечку Аделіну, продовжує ділитися інсайтами та роздумами про материнство.

У своєму Instagram вона поміркувала про грудне вигодовування, а також про прибічників та противників цього процесу на публіці. Думки вона проілюструвала фото, зробленим чоловіком, хореографом Андрієм Диким.

"Це фото, яке з легкістю може поділити аудиторію на два ворогуючих табори: тих, хто за годування у публічних місцях, і тих, хто виганятиме годуючу маму з кафе, бо має занадто ніжну психіку. Але, знаєте, я на своїй сторінці вже стільки хейтерів зустрічала, що в мене вже імунітет на них і нічим не злякати", – написала вона.

Лілія підтримала жінок, які годують дітей груддю у громадських місцях

фото з Instagram Лілії Ребрик

"Я з того табору, хто за грудне вигодовування всюди, де скомандує дитина. Звісно, я не маю на увазі: годувати на всезагальне споглядання, хизуючись цим і демонструючи це. Але бігти терміново додому, аби тільки не образити когось цим процесом – я проти такого.

Грудне вигодовування – це надзвичайно міцний звʼязок мами і дитини. Це – якийсь настільки світлий процес, за яким ти потім, коли вже годувати припиняєш, сумуєш усе життя. Я обох дівчат годувала досить довго. Діану до майже 1,5 року, Полю – майже 2 роки", – підсумувала вона.

Нагадаємо, Ребрик як під час вагітності, так і після пологів зустрічалася з хейтом. Спершу їй закидали, що третя вагітність задля відстрочки її чоловіка від армії. На що ведуча різко відповідала.

А згодом користувачі мережі дивувались незвичному вибору імені для доньки, значення якого Лілія пояснила невдовзі у соцмережах.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву 30 июня 2024

Результати дослідження, в якому взяли участь понад 20 тисяч осіб, були приголомшливими.

Porsche відкликає всі електромобілі Taycan через проблеми з передніми гальмами 30 июня 2024

Porsche відкликає всі електромобілі Taycan через проблеми з передніми гальмами

Вимагали хабаря за позитивні висновки щодо якості продуктів: на Київщині на гарячому затримали посадовців 30 июня 2024

Вимагали хабаря за позитивні висновки щодо якості продуктів: на Київщині на гарячому затримали посадовців. Фото Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше