Інна Мірошниченко поділилася добрими новинами про здоров'я 3-річного сина Марселя

15 сентября 2024

Фото з Instagram Інни Мірошниченко

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, адвокатка та блогерка Інна відверто розповіла про здоров'я свого 3-річного прийомного сина Марселя, який народився без прямих м'язів живота і що саме допомогло дитині.

Про це вона написала у своєму Instagram.

"Марсель народився без прямих мʼязів живота. Це наслідок гастрошизису, вродженого дефекту. Всі його органи при народженні випадали назовні. Їх склали і зашили шкіру", - написала Інна.

Мірошниченко зізналася, що весь рік, який Марсель провів у їхній родині, вони намагалися знайти рішення проблеми, адже м'язи потрібні для того, аби тримати органи дитини на своїх місцях, бо неправильне їхнє положення дуже небезпечне. До того ж, у перші дні після народження, лікарі склали дитині органи не так, як це мало б бути анатомічно.

"Через те Марсель завжди був пузанчиком. Але і що саме треба робити, ніхто точно не знав. Ставити під шкіру сітку і що два роки міняти, бо тіло росте. Зривати сітку, яка приросла в тканини, і ставити нову… Або ходити цілодобово в бандажі, поки тіло не виросте повністю, і ставити потім", - додала вона.

Таким хлопчик був у дитбудинку

За словами блогерки, вони з Тімуром відчували, що для хлопчика має бути якийсь інший вихід. Так і сталося.

"Так склалося, що Марсель гіперактивний. Для інших батьків це проблема, а для нас рішення. Він не може всидіти на місці навіть секунду. Через це важко йде розвиток, в тому числі мовленевий. Бо все пов'язано. На вулиці я ніколи не дивлюся за ним. Ніколи не ходжу поруч, як інші мами, страхуючи і підтримуючи. Бо не встигаю", - розповіла дружина шоумена.

Як пояснила Інна, непосидючість хлопчика накачала йому прес.

"Точніше ті тонкі мʼязи, які є у нас під прямими мʼязами живота (і єдині, які є у Марселя). Вони і тримають все тіло. Там є кили (грижі) і багато. Але всі органи стоять на своїх місцях. Як це працює і як мозок знає, що нервовій системі цього хлопчика треба трохи вийти з ладу, аби прокачати тіло до іншого рівня, я не знаю", - зазначила Мірошниченко.

Ось такий вигляд має Марсель після року життя у родині Мірошниченків

За її словами, це і було тим рішенням проблеми. Вона додала, що природа і тіло розумніші, ніж ми думаємо і може творити справжні дива.

"Тіло здатне на дивовижні речі. Ми поки відкладаємо питання операції з сіткою! Вже підтверджено лікарями. Марсель все тримає під контролем. На Марселя чекають інші планові операції. Вже цього місяця. Але в порівнянні з сіткою то дрібниці. І ми з ними впораємося!" - сказала адвокатка.

Багатодітна мати також подякувала лікарям, які в перший день після народження Марселя провели надскладну операцію, чим врятували хлопчику життя.

"Довше доби без допомоги лікарів діти з цим дефектом не живуть. Те, що органи склали не так, як має бути анатомічно, не помилка. Марсель народився 1400 г. Дуже недоношеним. Складали, як дозволяли обставини. Тому ми в будь-якому разі безмежно вдячні тим невідомим для нас героям!" - підсумувала вона.

Мірошниченко також поділилася й тим, що її 8-річна прийомна донечка Ангеліна пожиттєво буде приймати пігулки.

"Це десерт Ангеліни. Частина ліків пожиттєва. Інша - питні та жувальні вітаміни та БАДи, аби врятувати шалені дефіцити. Шалені", - написала вона.

Інна заявила, що з такими показниками, як у дівчинки, направляють у стаціонар під крапельниці, але з лікарями стосунки у дитини складні.

"Фізично тіло дитини трусить в кабінетах. Тому домовилися з сімейним лікарем спробувати самостійно вдома сумлінно пити цю гору пігулок", - додала Мірошниченко.

От таку гору ліків приймає донька Інни

Нагадаємо, Інна та Тімур Мірошниченки виховують ще двох рідних дітей: 6-річну Мію та 4-річного Марка.

Як відомо, Інна відверта зі своєю аудиторією, вона щиро зізнається, як їхня родина зіштовхується з різними викликами після всиновлення двох дітей, ділиться проблемами їхньої адаптації та показує будні багатодітної мами "без фільтрів".

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Поцілунок Петра і Марини Порошенків замилував мережу 27 сентября 2024

Поцілунок Петра і Марини Порошенків замилував мережу. Фото Політик святкує 59-й день народження

Чоловік з'їв 720 яєць за місяць заради експерименту: він був шокований реакцією організму 27 сентября 2024

Він вирішив перевірити, чи справді занадто багато яєць погано впливає на рівень холестерину.

Кулеба показав, як готувати гуцульський банош, та заявив про перевагу українського сала над тосканським. Відео 27 сентября 2024

Колишній голова МЗС Дмитро Кулеба після звільнення з посади вирішив нарешті відпочити та помандрувати країною. Він уже був у Луцьку, на Полтавщині, а тепер вирішив дослідити кухню гуцулів, зокрема, рецепт ідеального баношу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше