Тіні Кароль на концерті зробили неочікуване зізнання

26 сентября 2024

Відомий блогер зі Львова Ніколас Карма зробив неочікуване зізнання народній артистці України Тіні Кароль прямо під час концерту. Інтернет-знаменитість піднявся на сцену з величезним букетом троянд та публічно заявив, що кохає виконавицю. 

До того ж львів'янин не знехтував можливістю дізнатися, скільки коштує лук співачки. Нове відео з зіркою вітчизняного шоу-бізнесу артист опублікував у своєму Instagram.   

Під гучні оплески здивованих шанувальників Ніколас Карма неочікувано вийшов на сцену, де виступала Тіна Кароль. Він вручив знаменитості великий букет червоних троянд та розпитав про вартість її образу.

Виконавиця з'явилася перед публікою у білому корсеті, що коштує 7 500 грн. Чорна спідниця 39-річної співачки, яку пошив кравець відповідно до її особистих потреб, обійшлася зірці у 3 тисячі гривень, а чорні підбори ще у 5 200.

Блогер подякував артистці за її творчість та зробив вражаюче зізнання, стаючи на одне коліно: "Нехай це розлітається всюди, я вас кохаю Тіна Кароль!"

Раніше OBOZ.UA писав, що Оля Полякова розповіла, скільки коштує її лук і який подарунок випрошувала в чоловіка два десятиліття.

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Британія передасть Україні 16 САУ AS90 замість обіцяних 12 26 сентября 2024

Наразі 10 гаубиць AS90 вже доставлено до України, а найближчими тижнями Київ отримає ще шість.

Король Чарльз ІІІ влаштував 87-річній підданій "сюрприз всього життя" в день народження 26 сентября 2024

Король Чарльз ІІІ влаштував 87-річній підданій "сюрприз всього життя" в день народження. Зворушливе відео Монарх привітно потиснув руку жінці

В мережі з'явилась фантастична історія кохання Майкла Дугласа та Кетрін Зети-Джонс 26 сентября 2024

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас цього року відзначать 24 річницю офіційного шлюбу. Хоча їхня історія могла закінчитися набагато раніше

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше