Тіну Кароль запідозрили в романі з на 9 років молодшим обранцем: що про нього відомо

2 октября 2024

У мережі почали підозрювати відому українську співачку Тіну Кароль у романі з бізнесменом Юрієм Арошидзе, який на 9 років молодший за артистку. Чоловік, за словами блогера Богдана Беспалова, родом з Білорусі й, ба більше, проходив службу в білоруській армії.

Блогер зазначив у відео на YouTube, що поп-співачка зустрічається з "наполовину грузином, наполовину українцем". Однак зараз він нібито живе в Америці.

"Ходить інформація така, що Тіна Кароль зустрічається з обранцем значно молодшим за неї. Він вагомий бізнесмен, проживає в Америці. Він наполовину грузин, наполовину українець", – розповів Беспалов.

Пізніше у своєму Telegram чоловік зазначив, що Арошидзе – 30 років, і хоч він народився на території Білорусі, але звідти не має коріння. Блогер повідомляє, що зараз обранець Кароль живе на дві країни: США і Україна. Утім мешкає він здебільшого в Америці, де перебуває вже понад 16 років.

"Юрій Арошидзе президент Protez Foundation. Виготовляють протези та реабілітують наших військових. Величезна подяка за таку титанічну та важливу працю", – додав Богдан Беспалов.

Як видно з Instagram бізнесмена, він дійсно займається реабілітацією військових і вже відкрив третю клініку в Україні. Зокрема, чоловік транслює на свою аудиторію те, що він допомагає воїнам і бере активну участь в житті країни.

На одному зі знімків Юрій Арошидзе позує разом із Тіною Кароль і з плакатом "FREE AZOV" в руках. Варто зазначити, що співачка регулярно ходить на мирні акції на підтримку полонених військовослужбовців і щодня у своїх соцмережах закликає фанатів підписувати петиції.

Ані Тіна Кароль, ані Юрій Арошидзе поки ніяк не коментували чутки про свій роман.

Раніше OBOZ.UA писав, що на концерті Тіні Кароль зробили неочікуваний сюрприз і зізналися в коханні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мірошниченко з прийомною донею влаштували йогу посеред кімнати 2 октября 2024

Адвокатка й багатодітна мама Інна Мірошниченко у своєму Instagram часто демонструє сімейне життя. Вкотре вона поділилася фрагментом буднів із дітьми у сторіс.

Франція відправила вертольотоносець до берегів Лівану 2 октября 2024

Десантний вертольотоносець через 5-6 днів має дістатися у східне Середземномор'я. Він оснащений бортовою бойовою групою.

Колега Надії Мейхер розповів про її поведінку на зйомках у Києві 2 октября 2024

"Трохи дивувало". Колега Надії Мейхер, яка зникла з публічного простору, розповів про її поведінку на зйомках у Києві Актор Володимир Ніколаєнко каже, що артистка поводила себе нетипово для представниці шоу-бізнесу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше