Тарабарова емоційно звернулася до мешканців рідного Херсона, які перебувають на лівому березі

29 декабря 2022

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова емоційно звернулася до мешканців свого рідного Херсона, які перебувають на лівому березі Дніпра, де й досі залишаються російські окупанти. Зірка закликала херсонців негайно евакуюватись звідти.

Тарабарова наголосила на тому, що район перебуває в небезпеці, тому краще перечекати важкий зимовий період в іншому місці. Відеозвернення до земляків вокалістка розмістила на особистій сторінці в Instagram (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки).

"Друзі, це дуже важливо! Всі, хто зараз у Херсоні, на острові – евакуюйтеся! Ворог знаходиться на тому березі Дніпра. Район перебуває в небезпеці. Забезпечити постачання води, електрики неможливо", – сказала артистка.

Співачка зазначила, що її батьки, які з 24 лютого не покидали рідний дім, також довго не слухали доньку та її заклики евакуюватися. Однак, як розповіла знаменитість, вони нарешті погодилися залишити небезпечний район.

"Я знаю, багато хто тримається за стіни, в яких прожили все життя, я сама 1,5 місяця благала своїх батьків і тільки вчора нам вдалося їх вивезти. Будь ласка, є офіційна евакуація, звертайтеся до штабів, які чекають на вас. Тим, хто не хоче – покажіть мій пост. Пройде ця важка зима і ви повернетеся додому. Головне зараз вистояти!" – емоційно промовила Тарабарова.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Тарабарова поділилася невтішною новиною. Її рідний район у деокупованому Херсоні обстріляли, після чого з батьками не було зв'язку.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олександр "Терен" Будько пояснив, чому іде на "Холостяк" 18 мая 2024

Після того, як стало відомо, що героєм нового сезону шоу "Холостяк" стане ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, претендентки на його серце на деякий час обвалили сайт каналу СТБ.

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше