Тарас Тополя чесно відповів, чи планує повертатися на фронт

22 марта 2023

Популярний український музикант Тарас Тополя після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирушив парамедиком на передову, зокрема служив у Харківській області. Проте через 6 місяців виконавець та інші учасники гурту "Антитіла" вирішили залишити військову справу та повернутися на сцену, щоб приносити допомогу в тилу, збираючи кошти на благодійних концертах та підтримуючи дух бійців новими патріотичними піснями. На цей момент музиканти перебувають у резерві. Тополя відповів, чи планує знову одягти військову форму, взяти до рук зброю і повернутися на фронт.

Відповідь на це питання пролунала в інтерв'ю для YouTube-каналу ZEFIR Studio. Тополя чесно зізнався, що не належить до людей, які рвуться в бій. Перебування на фронті не викликало в нього адреналіну, як у багатьох інших військових.

"Є такий тип людей – штурмовики. У нас у батальйоні такі були. Я пишаюся такими хлопцями. Вони рвуться в бій. Такий характер. Ці люди народжені для війни. Ці люди у мирний час відрізняються: живуть війною, тренуються, отримують від цього задоволення. Це для них круто, я таких людей поважаю, але я не такий. Я трохи для іншого народжений. Для нас піти на війну і робити цю військову роботу було обов'язком", – прокоментував Тополя.

Під час деокупації населених пунктів Харківської області, де й служив артист, його вже вивели в резерв. Каже, що захоплюється роботою товаришів по службі, але через свою непричетність до контрнаступу не засмучується.

Втім, якщо буде потрібно, співак на фронт повернеться. Каже, що в нього досі є військовий квиток, і будь-якої миті його можуть вивести з резерву.

"Сумую через те, що я не в цій гущі подій, у мене не було... Я мрію бути причетним до контрнаступу в Криму. Хочу, щоб на березі мису Фіолент був дитячий табір або місце, де діти, чиї батьки загинули, захищаючи Україну, могли б приїхати та відпочити. Ось за це я боротимуся. Якщо доведеться в цьому контексті повернутися і взяти участь у деокупації Криму, теоретично ми можемо це зробити. Нас вивели в резерв наказом, і таким самим наказом нас можуть повернути назад. У мене є військовий квиток, я залишаюся військовослужбовцем. Ми сухопутні війська, піхота, стрільці", – поділився Тополя.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Тополя зазначив, що українцям слід готуватися до розвалу Росії. На думку артиста, на території країни-агресорки утворяться нові політико-територіальні одиниці, а путінський режим нарешті впаде.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше