Ольга Сумська зачарувала мережу рідкісними фото молодшої доньки

5 марта 2023

Українська акторка Ольга Сумська 2 березня відсвяткувала день народження молодшої доньки Ганни. Юна артистка пішла стопами зіркових батьків – вона радує глядачів своїм талантом, беручи участь у театральних постановках. Своє 21-річчя дівчина також зустріла на сцені.

Про це Сумська розповіла в Instagram, показавши нові знімки красуні. Знаменитість присвятила зворушливі привітання Ганні, побажавши, щоб іменинниця більше не пізнала таких важких часів. Шанувальники акторки відзначили – дівчинка дуже схожа на її чоловіка Віталія Борисюка (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"Доця, з днем народження! Світла, добра душа! Ніжна і водночас наполеглива і сильна! Своє 21-річчя зустріла на сцені Молодого театру. А це гарний знак! Пам'ятаю, як твій дідусь, народний артист України В'ячеслав Сумський говорив: "День народження на сцені – весь рік плідний", - написала Ольга.

Фоловери наголосили, старша дочка зірки Тоня Паперна – її точна копія, а молодша – копія батька. "Татова дочка, бути їй щасливою", "Татова копія. Виглядає на 15. Спочатку навіть не повірила, що 21", "Татова фотографія. Точна копія Віталія", "Як на тата схожа", – залишили свої думки під публікацією користувачі.

Нагадаємо, старша дочка Сумської одружена з російським актором Володимиром Ягличем. Їхній роман розпочався у 2015 році, а у 2017 Антоніна народила коханому первістка. У 2020 році Паперна подарувала чоловіку другу дитину. Наразі подружжя з дітьми проживають у Москві. Сумська не бачила дівчину понад рік і не може говорити про неї без сліз.

Раніше OBOZREVATEL інформував, що Ольга Сумська відвідала Харків. Попри ризики та небезпеку чергових ракетних атак, вона з трупою приїхала до незламного міста, щоб підтримати місцевих жителів. Селебріті оприлюднила жахливі кадри зі своєї подорожі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше