Джамала розкрила, який момент повномасштабної війни для неї був найтяжчим

26 ноября 2022

Українська співачка Джамала зізналася, що вже не відчуває страх перед повномасштабною війною, окупантами та ракетними обстрілами. Найтяжчий момент вторгнення РФ в Україну виконавиці довелося пережити ще 24 лютого.

Тоді вона не була готова до нападу загарбників, а їхнє вторгнення збіглося з хворобою маленького сина зірки. Про це вона розповіла в інтерв'ю ЖВЛ на YouTube.

Артистка зізналася, що найгостріше відчувала страх, коли опинилася безпорадною перед обличчям небезпеки в перший день повномасштабної війни. Тоді вона ховалася від ракет з синами Еміром та Селімом.

"Коли 24 ввечері я три-чотири рази була в нашому паркінгу, а на руках у мене був Селім, у якого була температура 39, – в той момент мені було страшто. Така просто безпорадність. А тепер – ні. Не страшно", – відверто розповіла Джамала.

Наразі сини зірки перебувають у безпеці. Разом з мамою вони живуть в Польщі, де ходять у садочок. Поки співачка гастролює з благодійними концертами, з дітьми допомагають її батьки.

Джамала зізналася, що для неї дуже боляче було розставатися з дітьми на 8 тижнів, поки вони жили в Туреччині в її сестри, а сама виконавиця брала участь в польських "Танцях з зірками".

Раніше OBOZREVATEL писав про перший ефір Джамали в "Танцях з зірками". Тоді співачка та Яцек Єшке танцювали зворушливий вальс серед жовтих соняшників.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості 25 апреля 2024

"Кожна третя українка може купити сама квартиру й машину". Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості Артистка зізналася, що довго вчилася "вимикати яйця" і вмикати жіночність

Які продукти вкорочують життя: що треба їсти, щоб прожити 100 років 25 апреля 2024

Експерт радить негайно виключити зі свого раціону макаронні вироби й солодку газовану воду.

Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті 25 апреля 2024

"Ми вдвох святкували Новий рік". Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті Він пригадав цікаву історію з життя

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше