Світлана Тарабарова втретє стала мамою і показала фото з пологового будинку

21 апреля 2023

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова втретє стала мамою і показала фото з пологового будинку. Зірка народила дівчинку, імʼя якої поки не розсекретила, 19 квітня.

Фото з нею зʼявилося в Instagram знаменитості. Співачка звернулася до новонародженої дівчинки, побажавши їй не памʼятати війну і зростати здоровою (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Донечка, як ми на тебе чекали. Ти прийшла в цей світ в найважчі часи нашої історії. Але ми дуже мріємо, аби ти зростала в мирі, а слово війна чула лише на уроках історії. Зростай здорова, щаслива, в любові. Твої безмежно втомлені, але настільки ж безмежно щасливі батьки", – написала Світлана Тарабарова.

Співачка оприлюднила радісне фото, де годувала новонароджену донечку на лікарняному ліжку.

У коментарях її привітали зіркові матусі, колеги та підписники, які слідкували за вагітністю виконавиці в її блозі.

"Тільки вчора говорили з тобою, і ось вона – маленька красуня уже на руках. Неймовірне щастя! Вітаємо і зичимо доброї долі", "Ти – героїня і велика розумничка. Нехай малеча буде здорова і зростає в мирі!Обімаємо", "Мої щирі вітання! Миру, добра та міцного здоров’я. Обімаю", "Вітаю", "Нарешті", – написали зірки українського шоу-бізнесу.

Нагадаємо, що про свою третю вагітність Світлана Тарабарова оголосила в листопаді минулого року. Вона вже виховує сина і дочку. 9 вересня 2018 року артистка народила сина Івана, а 23 вересня 2020 – доньку Марію. З 2016 року співачка перебуває в шлюбі з Олексієм Бондарем.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Тарабарова з сімʼєю влаштували домашнє гендер-party. Стать третьої дитини вони дізналися завдяки кулькам. Як все пройшло – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО 8 октября 2024

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО. Подробиці і фото Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше