Вакарчук відреагував на винесений вирок білоруській співачці, яка виконала "Обійми"

26 января 2023

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прокоментував засудження співачки Мерієм Герасименком з Білорусі. Дівчина виконала в одному з кафе Мінська хіт "Обійми". Після чого суд дав її три роки "домашньої хімії" та звинуватив у грубому порушенні громадського порядку.

Український вокаліст у студії "Сніданку з 1+1" зазначив, що Білорусь вдалася до репресивних типових методів, які використовувалися ще в СРСР. Він згадав – за радянських часів усіх, хто протестував проти влади, садили у в'язницю і переслідували (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"У цьому випадку – це типові репресивні методи. Мені дуже шкода цю чудову дівчину, яка, я сподіваюся, знайде в собі сили й з гідністю пройде це випробування. Хочеться їй і всім іншим, абсолютно незаконно засудженим або тим, хто чекає на суд, побажати сил і витримки ", – відзначив Святослав Вакарчук.

Зірка з ведучим обговорили й те, що вирок дівчині винесли не через виконання україномовного хіта, а через допомогу української армії. За словами Вакарчука, наша країна зараз ціною страшних жертв платить за те, щоб ми не повернулися до "жаху", в якому знаходиться Росія та Білорусь.

"Вони сказали, що їй дали вирок за порушення громадського порядку, а потім сказали, що питання в тому, що вона донатила на українську армію. Чому це називається порушенням громадського порядку я не можу зрозуміти... Це зовсім інший світ, від якого, дякувати Богу, ми, українці, в 1991 році відійшли й точно вже ніколи не повернемося", – констатував співак.

До слова, Герасименко тепер заборонено виходити вночі з дому, відвідувати розважальні заклади, вживати алкоголь та залишати населений пункт без дозволу.

Нещодавно OBOZREVATEL розповідав, що Святослав Вакарчук за 11 місяців війни провів понад 170 концертів для захисників. Він їздить прифронтовими зонами, де виступає перед бійцями ЗСУ. Музикант згадав, які пісні слухають військові на фронті.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ексдружина Тищенка показала "шалений" танець з хлопцем на тлі Ейфелевої вежі 17 апреля 2024

(Колишня) дружина нардепа Миколи Тищенка Алла барановська після фотосесії на тлі ужгородських сакур подалася робити контент до Парижа.

Анастасія Приходько потрапила в ДТП на Черкащині через жахливі дороги 17 апреля 2024

Анастасія Приходько потрапила в ДТП на Черкащині через жахливі дороги. Фото і відео Співачка показала стан покриття та обматюкала відповідальних за ділянку

У Києві затримали правоохоронця та його знайомого, які за винагороду допомагали отримувати посвідчення водія 17 апреля 2024

За винагороду допомагали отримувати посвідчення водія: у Києві затримали правоохоронця та його знайомого. Фото Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше