Трамп запланував зустріч з прем'єр-міністром Індії Моді

18 сентября 2024

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп наступного тижня зустрінеться з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Про це у вівторок, 17 вересня, пише Reuters.
 
Про майбутню зустріч Трамп оголосив під час передвиборчого заходу у Флінті, штат Мічиган, де обговорював питання торгівлі США з Індією. 
 
"Він приїде і зустрінеться зі мною наступного тижня. Моді - фантастична людина", - сказав Трамп. 
 
Дональд Трамп, пише агентство, ймовірно, зустрінеться з прем'єр-міністром Нарендрою Моді під час візиту останнього до США з 21 до 23 вересня. 
 

За даними МЗС Індії, Моді в період з 21 по 23 вересня у США візьме участь у зустрічі лідерів країн Чотиристороннього діалогу з безпеки (QUAD), Саміту майбутнього в ООН та виступить на зборах індійської діаспори.
 
Журналісти пишуть, що Трамп і Моді підтримували теплі стосунки, поки колишній президент був на посаді. Коли ж Трамп відвідав Індію у 2020 році, Моді запросив його на відкриття найбільшого у світі крикетного стадіону. Вітаючи республіканця, учасники церемонії одягли капелюхи з написом "Namaste Trump".
 
Слід зауважити, що Моді також мав хороші стосунки з президентами-демократами, такими як Барак Обама та Байден. 
 
Моді обговорив з Путіним свій візит у Київ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Брат Кейт Міддлтон вперше розповів, як принц Вільям завоював його довіру 19 сентября 2024

Брат Кейт Міддлтон вперше розповів, як принц Вільям завоював його довіру: вирішальну роль зіграла собака Роками принц плекає в собі ту саму турботливість

Лікування синуситу — чи можна обійтися без антибіотиків 19 сентября 2024

Синусит — це запалення слизової оболонки приносових пазух, яке може бути спричинене вірусами, бактеріями або грибковою інфекцією. Це захворювання вважається досить поширеним, особливо в холодний період року

У хакерів з'явився новий спосіб крадіжки паролів Google Chrome 19 сентября 2024

У хакерів з'явився новий спосіб крадіжки паролів Google Chrome

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше