Трампа на мітингах оточуватимуть куленепробивним склом - ЗМІ

17 августа 2024

Секретна служба США для безпеки колишнього президента США Дональда Трампа під час його передвиборчих мітингів просто неба оточуватиме його куленепробивним склом. Про це у четвер, 15 серпня, повідомляє ABC News.

Зазначається, що такі заходи стали необхідними після інциденту в липні, коли на мітингу в Батлері у штаті Пенсильванія снайпер відкрив вогонь по Трампу з даху, розташованого неподалік сцени. Тоді постріл зачепив його вухо, а один із глядачів у натовпі загинув. 

Як вказують журналісти, з 13 липня Трамп провів майже десяток передвиборчих заходів але у приміщеннях. Проте Трамп воліє повернутися до вуличних заходів адже туди приходить більше людей. 

Тепери секретна служба планує використовувати куленепробивні панелі, щоб оточити Трампа з трьох боків під час його виступів. Джерела повідомляють, що наразі невідомо, коли саме почнуть використовувати їх. За словами експертів, такі панелі є великими, громіздкими і вимагають додаткових зусиль під час транспортування.

Відомо, що після інциденту в Батлері колишній директор Секретної служби Кім Чітл посилив охорону Трампа та віцепрезидентки Камали Гарріс. Також було посилено захист інших охоронюваних осіб.

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає свого конкурента республіканця Дональда Трампа у п’ятьох із семи ключових штатів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ниркова гіпертонія: підвищення тиску, пов'язане з нирками 29 сентября 2024

Ниркова гіпертонія: підвищення тиску, пов'язане з нирками

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

Солодощі, риба та хліб: які ще продукти треба їсти, щоб мати міцне здоров’я й довго жити 28 сентября 2024

Медики розробили план здорового харчування для тих, хто збираються прожити довге й активне життя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше