Треки Соловій знайшли на російських музичних платформах після скандального інтервʼю з Єфросиніною

11 марта 2024

Композиції української співачки Христини Соловій досі доступні для прослуховування в країні-терористці Росії. Принаймні, в ЗМІ оприлюднили скриншоти, на яких видно, що треки артистки є на таких російських музичних платформах, як "VK музыка" та "Яндекс музыка".

На цей нюанс звернули увагу журналісти Times of Ukraine після скандального інтервʼю співачки Маші Єфросиніній. Вони припустили, що Соловій досі може отримувати кошти з РФ за прослуховування її пісень користувачами вищезгаданих платформ.

"Треки артистки зі Львівщини й досі доступні на болотах. Зокрема на музичних платформах "VK музыка" і "Яндекс Музыка". Тож вона, певно, отримує звідти роялті. Бо за правилами "Яндексу" треки завантажує сам артист чи його лейбл і напряму отримує винагороду кожного разу, коли композицію прослуховують", – звернули увагу журналісти.



Утім, у коментарях під новиною зібралося чимало повідомлень на підтримку Соловій, яка, на їхню думку, може бути навіть не в курсі того, що її треки доступні в РФ.

Один із інтернет-користувачів зауважив: "Завантажує пісні не артист, а лейбл, на якому виданий продукт. Продає цифровий контент. Артист цілком може бути навіть не в курсі". 

Нагадаємо, інтервʼю Христини Соловій у Маші Єфросиніної ознаменувалося гучним скандалом. Співачка в досить категоричній манері звинуватила ведучу та подібних їй артистів, які розмовляли чи виступали російською для росіян, у будівництві "мостів" між культурами. Мовляв, через це на них є кров українців. У відповідь інтервʼюерка, ледь стримуючи злість, назвала зірку "аутсайдеркою" через її відмову співати російською багато років тому.

Як писав OBOZ.UA, виконавиця відповіла на закиди хейтерів щодо її резонансного інтервʼю. Соловій вийшла на звʼязок із закликом "критично мислити" та вслухатися в її слова.

Незадовго до цього інтервʼю прокоментувала і Маша Єфросиніна, яка закликала глядачів "не розводити срач" та пояснила, чому фрагмент зі сваркою не вирізали.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

Дружина Остапчука розповіла, за що платить в родині вона, а за що - чоловік 8 октября 2024

Остапчук про виховання майбутнього сина

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше