Сальма Хаєк для глянцю дала інтерв'ю Пенелопі Крус

2 мая 2024

Мексиканська та американська акторка Сальма Хаєк стала героїнею травневого Vogue Arabia, прикрасивши одразу три його обкладинки.

Інтерв'ю в 57-річної зірки взяла її близька подружка, акторка Пенелопа Крус, тож розмова - про роботу, чоловіків і дітей - вийшла дуже тепла.

Сальма Хаєк в ошатних луках прикрасила одразу три обкладинки Vogue Arabia

Фото Cuneyt Akeroglu з Instagram Vogue Arabia

А у своєму Instagram Хаєк поділилася кількома кумедними світлинами з бекстейджу, на кількох із яких вона саме влазить у червону паєткову сукню для фотосесії.

Сальма і Пенелопа пригадали, з чого почалася їхня дружба.

"У нас були спільні знайомі. І ти зустрічалася з одним із моїх друзів у Іспанії, а я дивилася фільми з тобою. Іспанська преса запитала в мене, з ким би мені хотілося попрацювати, а я сказала, що з Пенелопою Крус. Твій батько подивився одне з інтерв'ю і зателефонував тобі, а ти розшукала мій номер та подзвонила мені напряму", - нагадала Хаєк.

Актрки настільки добрі подружки, що Сальма навіть підпускає Пенелопу до свого волосся з ножицями

"Ми почали говорити, а ти саме збиралася приїхати до Лос-Анджелеса на проби та для зустрічей із агентами. Ми обидві розпочинали наші кар'єри, і я сказала, чом би тобі просто не зупинитися в мене? Я можу приїхати і забрати тебе в аеропорті. Я приїхала по тебе і пам'ятаю, коли вперше тебе побачила, ми усміхнулися. І ось уже понад 20 років міцної дружби. Ми співпали одразу. Було таке відчуття, наче ми знаємо одна одну все життя", - зазначила вона.

Зі слів Сальми, у світі немає людини, яка би розуміла її краще, ніж Пенелопа.

"Ми пройшли разом різні етапи життя. Ходили на побачення, старалися побудувати кар'єри, мріяли разом, закохувалися, одружилися, завели дітей. На всіх етапах мого життя поруч зі мною була партнерка. Коли я познайомилася з Франсуа (Франсуа-Анрі Піно), ти сказала мені, що я звучу інакше, коли говорю про нього. І те саме було в тебе з Хав'єром (Бардемом). Я не знаю, як би ще могла назвати тебе, крім як сім'єю", - зізналася Хаєк.

Крус і Хаєк дружать уже понад 20 років

Своє материнство Сальма назвала "неймовірним благословенням", яке подарував їй Бог.

"Мені непросто давалися діти. Вийшло завести лише одну (доньку Валентину, якій зараз 16 років - ред.), і ця одна вже була дивом. Зрештою мене поблагословили чотирма, рахуючи трьох дітей Франсуа. Це повністю мене змінило. Ніщо не є важливішим за мою родину, мого чоловіка, моїх дітей і мого брата", - запевнила акторка.

Мабуть, одна з небагатьох речей, у якій зіркові подружки не співпадають, це ставлення до моди.

У акторок є один спільний моторошний спогад: як вони мало не потріпили в авіатрощу

"Ти була модницею, а мені байдуже! Я можу, але мені байдуже. Досі. Деякі мої друзі жартують: "Як тобі вдалося підчепити цього чувака?", - зі сміхом заявила Сальма.

Вона додала, що її стосунки з модою завдяки шлюбу зі впливовим бізнесменом із фешн-індустрії дещо змінилися, позаяк вона побачила зсередини цікавіші її аспекти, стала розуміти її як форму мистецтва.

"Це не просто ходити на шопінг, ось цього я не фанатка", - вточнила зірка.

"Instagram VS реальність", - підписала Сальма це і наступні фото з бекстейджу гламурної зйомки

Нагадаємо, в лютому Сальма Хаєк та Франсуа-Анрі Піно відзначили 15-річчя свого шлюбу. Юна Валентина дедалі частіше складає зірковій мамі компанію на парадних хідниках.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Microsoft просить частину персоналу переїхати з Китаю 17 мая 2024

У корпорації зазначають, що прохання розглянути можливість переїзду пов'язане із загостренням китайсько-американських відносин.

iPhone з гнучким екраном: у мережу злили план Apple з випуску пристроїв 17 мая 2024

iPhone з гнучким екраном: у мережу злили план Apple з випуску пристроїв

Jerry Heil запідозрили в романі з учасником "Євробачення" від Швеції 17 мая 2024

У Мережі з'явилися пікантні кадри артистки з одним із учасників дуету Marcus & Martinus.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше