Суд обрав запобіжний захід для судді, який на смерть збив нацгвардійця

29 мая 2023

Печерський районний суд Києва відправив під варту свого колегу з Макарівського райсуду Олексія Тандира, підозрюваного у скоєнні смертельної аварії у стані алкогольного сп'яніння. "Слуга Феміди" проведе у слідчому ізоляторі до 21 липня, без права внесення застави.

Про це повідомила представник державного обвинувача Наталія Максимець у Facebook. Тандир був відведений під варту у супроводі конвою.

Раніше повідомлялося, що саме таке рішення вимагала прокуратура Києва. Статус підозрюваного та ймовірне сп'яніння в момент ДТП є обтяжливими обставинами.

"У клопотанні просимо обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Засідання заплановано на 20.00, вул. Володимирська, 15", - написала представниця відомства Надія Максимець.

Нагадаємо, що у судді Тандира, який відмовився проходити тест на алкоголь на місці аварії, примусово відібрали біологічні зразки. Результати експертизи очікуються найближчим часом.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що члени Вищої ради правосуддя схвалив відправку Тандира під варту на фоні ДТП. Підозрюваний районний суддя поскаржився на нібито несправедливе ставлення до нього з боку правоохоронців, а також перевищення посадових повноважень військових на місці ДТП.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Письменник-пропагандист Олександр Пелевін заявив, що в Росії багато діячів культури підтримують Україну 25 апреля 2024

Письменник-пропагандист Олександр Пелевін заявив, що в Росії багато діячів культури підтримують Україну Він вважає, що проукраїнські колеги обирають шлях замовчування війни

Захисник України розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу 25 апреля 2024

"Нарешті реалії, а не рожеві окуляри": захисник України розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу Воїн зізнався, що самостійно купує амуніцію, хоч керівники бригади видають усе, що потрібно військовим

Патріарх Кирило покарав священника, що служив панихиду по Навальному 25 апреля 2024

Ієрея понизили до псаломщика і заборонили проводити благословення, носити рясу та священицький хрест.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше