Відому українську акторку публічно образили в кінотеатрі Києва

24 мая 2024

Популярна українська акторка Віталіна Біблів ("Будиночок на щастя", "Люся-інтерн", "Слуга народу", "Провідниця") на своїй сторінці в Instagram розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею в одному із столичних кінотеатрів.

В коментарі OBOZ.UA артистка зізналася, що буває в цьому громадському закладі дуже часто – це один з найулюбленіших кінотеатрів артистки.

Днями Віталіна Біблів завітала туди на перегляд фільму, який їй порекомендували знайомі. Однак під час трансляції картини почалася повітряна тривога. Акторка мала вільний час, тому перечекавши в укритті тривогу, повернулася до кінотеатру. Їй надали запрошення, яке видають замість квитка на сеанс, що не відбувся через форс-мажорні обставини.

"Я пішла в інший зал дивитися інший фільм, – написала в Instagram акторка. – До мене приходить жіночка, потім охоронець, який просить квиток, я даю запрошення, а він каже: "Ви читати вмієте? Це VIP-зала, вийдіть звідси!".

"Кінотеатр, де сталася неприємна ситуація, я дуже люблю, – розповідає в телефонній розмові акторка OBOZ.UA. – Дуже часто там буваю, мене там знають. Те, що сталося, як зараз розумію, прикре непорозуміння. Це не вперше, коли тривоги переривають перегляд фільму, я ніколи не поверталася в зал, не намагалася повернути гроші за квитки. А тут у мене був час, думаю: ну, піду подивлюся".

За словами Віталіни, після того, як вона розповіла цю історію у себе в соцмережі, менеджмент закладу перепросив за те, що сталося: "Виявилося, що запрошення потрібно було обміняти в касі на квиток на сеанс, який хочеш відвідати. Ми поговорили з адміністрацією про те, що треба попрацювати з персоналом. Люди, які працюють в сфері обслуговування, погодьтеся, мають бути трішки м'якшими і добрішими. Мене зачепила фраза: ви думаєте, якщо ви відома, то вам все можна?"

"Я дуже люблю кіно. Наприклад, вже була два рази на фільмі "Будинок "Слово". Нескінчений роман". Прямо два дні підряд ходила – так зачепила картина. Люблю не тільки українські картини. Якщо треба "розвантажити мізки", дивлюся щось на кшталт "Аквамена". Дуже люблю мультики. От скоро буде прем'єра "Думками навиворіт-2", де я, як і в першій частині, озвучую Печаль. Звісно, буду і надалі ходити в кіно – все добре".

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з Віталіною Біблів – про місяць у підвалі під Бучею, родичів з Росії, які охрестили її нацисткою, і зрадницю Безрук.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Представлений смартфон середнього рівня Moto S50 Neo зі Snapdragon 6s Gen 3 та 50-Мп камерою 26 июня 2024

Представлений смартфон середнього рівня Moto S50 Neo зі Snapdragon 6s Gen 3 та 50-Мп камерою

Помер соліст гурту Crazy Town і автор хіта Butterfly: тіло 49-річного Сета Бінзера знайшли в його будинку 26 июня 2024

Помер соліст гурту Crazy Town і автор хіта Butterfly: тіло 49-річного Сета Бінзера знайшли в його будинку Артист раніше мав постійні проблеми із наркотиками

Фреймут влаштувала дітям перевірку з етикету чаювання 25 июня 2024

Колишня телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут змалечку прищеплює гарні манери своїм трьом нащадкам - Златі, Валерію та Євдокії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше