Монро на "Баляндрасах" розповіла про факапи, за які їй не соромно

17 августа 2024

Невгамовна Монро у вишиванці від Etnodim завітала на "Баляндраси"

Фото: Олександр Ратушняк

15-го серпня в ресторані "Прага" у Києві відбувся захід від ТаблоID та УП "Баляндраси", де спікери чесно зазнавалися гостям у своїх смішних факапах.

Та не всі епічні історії пролунали зі сцени. Так, блогерка Монро в ексклюзивному коментарі ТаблоID розповіла про деякі свої пригоди, а ще пояснила, чому факапів не потрібно соромитися.

"Важливо сприймати себе будь-якою людиною. Умовно, факап – це така своєрідна типу помилка, щось, що від тебе не залежить. Воно трапилося, і вам здається, що іншим смішно, а вам соромно. А сором – це соціальна смерть", - наголосила Монро.

"Мені ні за що не соромно. Це моє життя, от воно таке, таке трапляється, і в цьому нема нічого страшного", - зазначила вона.

Монро та її менеджерка й подруга Наталія Медведєва зазнімкувалися з редакцією ТаблоID

Фото: Олександр Ратушняк

Наприклад, якось із Монро стався, з її слів, найбільший кошмар драг-артистки.

"Mama Music презентували дует НеАнгели у нічному клубі "Арена". І вони запросили драг-квін зустрічати гостей, а потім розважати. І щедро наливали коктейлі. Були "викрутки". Ми так нах*ячилися... Це 2007-й чи 2008-й рік. І я була в такій рудій перуці. Така шляпа була пришита на перуку. І ми тусили, тусили, тусили. Шось на сцені танцювали і я присіла, там були такі сходи. І от пам’ятаю, я присіла. Виходить гурт "НеАнгели", - пригадала зірка.

"Починається перша пісня, вступ. І я починаю мотати головою. І так, ху*к – і в мене відлітає перука. Добре, що всі дивилися на "НеАнгелів". Це була їх перша поява на публіці. Тобто це така масштабна презентація. І от це просто. А я так пам’ятаю, сиділа "в образє". У мене на голові така дуля (зачіска - ред.), і я так думаю "отползаєм, отползаєм". Ой, але це було весело", – розповіла Монро.

Зі слів блогерки, те, що їй колись здавалося жахіттям, з часом стає просто смішно згадувати. Власне, так і потрібно ставитися до факапів, аби лише вони нікому не завдавали шкоди.

Блогерка своїх факапів не соромиться - і нікому не радить

Фото: Олександр Ратушняк

"Якщо ти робиш помилку, і вона шкодить іншим – це вже не факап. Тут треба брати відповідальність і вирулювати. А факап, боже, обригала (вулицю) Саксаганського! Це було красиво, я їхала в мазераті. І не соромно зовсім. Хоча тоді мені здавалося: все", - поділилася Монро.

"Або я заснула в клубі. Красива, в норковому манто, на вході. Я взяла манто, додому їхала. Щось я така пяна була нереально чи втомлена, вже не памятаю, це був 2013-ий рік. Я заснула і біля мене робили фотки – я ж тоді вже зірка була. Я лежала, слина текла, добре, що недовго. Хоча тоді мені здавалось, це все, це крах усього, це такий позор", - зізналася вона.

Як відомо, в минулому для Монро лишилися не лише кар'єра травесті-діви - нині вона навчається на психологиню - а і алкоголь. Кілька місяців тому блогерка відверто розповіла про те, чому вирішила повністю прибрати його зі свого життя.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дмитро Гордон приобійняв дружину у вишуканій сукні для осінніх фото 30 сентября 2024

Журналіст Дмитро Гордон потішив підписників спільними фото зі своєю дружиною та колегою Олесею Бацман.

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати 29 сентября 2024

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше