Кейт Вінслет розкрила подробиці легендарної сцени з поцілунком у "Титаніку"

15 июня 2024

Зірка "Титаніку" Кейт Вінслет розповіла про поцілунок зі своїм колегою по фільму Леонардо Ді Капріо у легендарній сцені на кораблі. Саме екранна хімія між героями стала одним із факторів, які принесли кінострічці таку популярність.

Однак, за словами актриси, насправді зйомки поцілунку були "безладдям". Переглядаючи знамениту сцену фільму під час розмови з Vanity Fair, Вінслет сказала, що винним у "хаосі" був не партнер, а її макіяж. Кейт пригадала, як після зйомок фрагменту усе обличчя акторки було у плямах від автозасмаги. Натомість Ді Капріо помітно "побліднів".

Актриса також згадувала, як кілька разів вдарилася коліном об перила корабля, і їй знадобилося кілька дублів, щоб оператор зняв правильний кадр. "Це був справжній кошмар, – сказала Вінслет. – Лео не міг перестати сміятися, і нам довелося перезнімати її близько чотирьох разів".

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Netflix показав проби головної героїні серіалу "Оленя", який обговорює весь світ: від відео стає моторошно.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE 28 сентября 2024

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE

Стало відомо, чому буряк важливо додати до раціону кожної людини 28 сентября 2024

Цей універсальний і поживний бульбовий овоч є чудовим доповненням до будь-якої дієти.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше