Десять найдовших телесеріалів в історії

29 марта 2024

Згадуючи про найдовший серіал у світі, на думку зазвичай спадає багатьом відома "Санта-Барбара" із 2137 серіями. Насправді існує чимало інших кінострічок, які враз "переплюнули" популярну мильну оперу і знімаються донині, а деякі ще й транслювалися українськими телеканалами.

Саму ж "Санта-Барбару" показували у 50 країнах світу, а на світ вийшло 9 сезонів. Найдовшим серіалом стало "Дороговказне світло", яке починало своє існування із радіопрограми у 1930-х роках та телешоу у 1952 році і остаточно закінчилося на 18262-й серії у 2009 році. Усього він проіснував на екранах 57 років та порадував шанувальників 72 сезонами. OBOZ.UA на основі BBC, Variety, Bussines Insider та інших джерел зібрав кіносеріали, які десятиліттями тішили шанувальників.

Серіал зосереджується на подіях, що відбуваються у міському госпіталі в портовому місті Порт Чарльз. "Головний госпіталь" відомий своєю багатошаровою сюжетною лінією, що охоплює медичні теми, історії кохання, інтриги та сімейні драми протягом 15407 серій. Транслюють його донині, а за час свого існування отримав найбільшу кількість нагород телепремії "Еммі".

"Сімпсони" (1989 – нині)

Популярний американський анімаційний телесеріал вперше вийшов в ефір у 1989 році й став одним з найвідоміших і найуспішніших у світі. Він розповідає про пригоди сім'ї Сімпсонів: батька Гомера, матері Мардж, та їхніх дітей Барта, Лізи і Мегґі, проживаючих у місті Спринґфілд. Серіал відомий своїм гумором, сатирою та постійною відсилкою до культурних та політичних подій.

"Інший світ" (1964 - 1999)

За усе існування серіалу вийшла 8891 серія. Особливістю кінострічки є відсутність зосереджуваності на проблемах лише однієї сім'ї, а на відмінності між родинами різних соціальних класів. Телесеріал був найрейтинговішим серед інших популярний мильних опер протягом 15 років і став першим, тривалість кожної серії якого перевищила 30 хвилин.

"Вулиця Сезам" (1969 – нині)

Дитячий мультфільм вже понад 4 тис. серій чіпляє своїми цікавими історіями, "волохатими" героями та привертає увагу й дорослих. Його головною метою є розповіді про важливі суспільні речі для малечі простою мовою.

"Закон і порядок" (1990 – нині)

Цей телесеріал вже 23 сезони радує глядачів новими серіями, яких вийшло вже 496. Він показує роботу поліції, прокуратури та суду у розслідуванні та вирішенні злочинів у Нью-Йорку. Кожен епізод описує окремий кримінальний випадок від початкового розслідування до судового процесу.

"Доктор Хто" (1963 – нині)

Культовий британський науково-фантастичний телесеріал виходив зі значними перервами, але досі з'являється на екранах і є найтривалішим серіалом у світі у своєму жанрі. Основна ідея полягає у пригодах Доктора, який мандрує у часі та просторі разом з різними компаньйонами, досліджуючи найрізноманітніші світи та борючись з ворогами. 

"Південний парк" (1997 – нині)

Цей мультфільм для дорослих особливий саркастичним гумором, сатиричним підходом до суспільних проблем та висміюванням культурних стереотипів. Він відомий своїми гострими сюжетами та великою кількістю персонажів.

"Шоу Багза Банні" (1960 – 2000)

27-сезонне шоу транслювалося не лише на американському телебаченні, а й потрапляло на українські телеканали. У центрі уваги – кмітливість і веселий характер кролика. Багз Банні відомий своїм яскравим зовнішнім виглядом і вмінням виходити з будь-якої ситуації завдяки гострому інтелекту та саркастичному гумору.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що продюсер "Піратів Карибського моря" Джеррі Брукгаймер оголосив про продовження франшизи на два нових фільми, але без Джонні Деппа у головній ролі. Шанувальників обурило таке рішення, тому чимало глядачів оголосили бойкот.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

У знаменитого вітряка Мулен Руж в Парижі обвалилися лопасті 26 апреля 2024

Фахівці повідомили, що від падіння ніхто не постраждав. Причини інциденту поки що невідомі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.5
Эпицентр

Отзывов: 1

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше