"Центренерго" відправили на приватизацію

29 февраля 2016

Найближчим часом буде оголошено про приватизацію енергогенеруючої компанії "Центренерго". У п'ятницю, 26 лютого, Міністерство енергетики та вугільної промисловості передало Фонду держмайна пакет документів на 78,3% акцій підприємства.

"Нам передали акції "Центренерго". Ввечері в п'ятницю надійшли на рахунок у цінних паперах. Сьогодні (29 лютого) вранці ми їх вже побачили", – повідомили у прес-службі ФДМУ.

ПАТ "Центренерго" є одним із провідних виробників електроенергії в Україні. До складу компанії входять три теплові електростанції – Вуглегірська, Зміївська та Трипільська. Їхня сумарна встановлена проектна потужність становить 7665 МВт – 14% генеруючої потужності України. "Центренерго" постачає електроенергію в Київську, Харківську і Донецьку області.

Нагадаємо, влада запланувала провести в 2016 році велику приватизацію держкомпаній, до якої не допустять російський капітал.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

Мішина пояснила, чому їй краще не бажати багатого чоловіка 26 апреля 2024

Акторка Ксенія Мішина любителька екстравагантних фотосесій у визивних образах. Чергову зйомку у провокаційному луці зірка серіалу "Кріпосна" показала у своєму Instagram.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше